|

Ljubo Bešlić skratio radno vrijeme u Gradskoj upravi, radi se do 14 sati

Ljubo Bešlić skratio radno vrijeme u Gradskoj upravi, radi se do 14 sati
22
G. Š.
16.3.2020. u 16:22
12
komentara
22

dijeljenja
Ljubo Bešlić skratio radno vrijeme u Gradskoj upravi, radi se do 14 sati Foto: R. D./Klix.ba
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić skratio je radno vrijeme zbog koronavirusa na danas održanom sastanku Kolegija, te pozvao sve građane na odgovorno ponašanje.
Radno vrijeme u Gradskoj upravi Mostara je, kako se navodi skraćeno u cilju sprječavanja i suzbijanja pojave zarazne bolesti, te su donesene i ostale mjere zaštite u kriznom razdoblju

''U Gradskoj upravi Grada Mostara počevši od sura, utorka, 17.3. 2020. godine radno vrijeme se organizira u vremenu od 08 do 14 sati., a rad Rad sa strankama organizira se u vremenu od 09 do 12 sati'',stoji u odluci Mostarskog gradonačelnika.

Pored toga je naloženo da na ulazu u sve službene prostorije Gradske uprave, koje pružaju usluge građanima, se ograniči broj osoba koje istovremeno mogu ući i boraviti u njima.

''Sva zakazana vjenčanja obavljat će se prema zakazanom rasporedu, ali isključivo unutar službenih prostorija Grada Mostara i uz minimalan broj sudionika'', navedeno je u Odluci mostarskog gradonačelnika.

Gradska uprava Mostara sve građanke i građane poziva na maksimalnu odgovornost prema svom i zdravlju drugih, te da se pridržavaju svih mjera i preporuka koje izdaju nadležne zdravstvene institucije i ustanove

Buduće mjere Gradska uprava Mostara, kako se navodi usklađivat će se u koordinaciji s odlukama Kriznog štaba civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...