{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ljekarska komora TK izabrala novo rukovodstvo

F
9.10.2015. u 09:22
1
1
Ljekarska komora TK izabrala novo rukovodstvo
1
Tokom četverogodišnjeg mandatnog perioda, od 2015. do 2019. godine, na čelu Ljekarske komore Tuzlanskog kantona biće prof. dr. sc. Haris Huseinagić, dr. med., specijalista interventne radiologije, koji je za ovu funkciju dobio podršku članova Skupštine i prije četiri godine.


Njegove planove o djelovanju stuke ka normiranju rada, kao i viđenju Ljekarske komore Tuzlanskog kantona u zdravstvenom sistemu, podržalo je više od 90 posto prisutnih ljekara na Izbornoj skupštini.Dr. sc. Edin Jusufović, dr. med., specijalista pulmologije, novi je predsjednik Skupštine Ljekarske komore Tuzlanskog kantona. On je dobio većinu glasova prisutnih delegata te je drugi kandidat za ovu funkciju, mr. sc. Hidajet Rahimić, dr. med., spec. ginekologije i akušerstva, od sada zamjenik predsjednika Skupštine.

Izbornim procesom Komora je dobila nove članove za sve funkcije u tijelima koja su joj neophodna za rad.Predhodno rukovodstvo je zahvalilo svima koji su dali svoj doprinos da rad najstarije komore ljekara u zemlji bude na visokom nivou, uz očekivanja da pozitivne rezultate ima i novoizabrani saziv ljekara, saopćeno je iz Ljekarske komore TK.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: