BiH
5

Livno: Mladi i lokalni izbori 2012.

FENA
U organizaciji Centra za građansku suradnju Livno , sutra će se na Trgu kralja Tomislava u Livnu s početkom u 10 sati održati ulična akcija pod nazivom Mladi i lokalni izbori 2012.

Prema organizatoru, cilj ove akcije je potaknuti mlade ljude da u što većem broju izađu na predstojeće lokalne izbore.

Akcijom je predviđeno anketiranje mladih osoba ali i svih zainteresiranih građana putem aplikacije Glasometar, gdje će se na postavljenim štandovima uz ispunjavanje upitnika naći i leci te drugi zanimljivi materijali na raspolaganju.

Osim sutrašnje akcije, iz Centra su potvrdili održavanje istovjetnih uličnih akcija u Livnu za 12 i 19. septembra. Uz program animiranja mladih osoba da izađu na izbore organizator je priredio termine daljnjih uličnih akcija pod navedenim nazivom i za ostale općine Hercegbosanskog kantona tako da će se volonteri spomenute nevladine organizacije u Kupresu naći 10 i 17. septembra , u Tomislavgradu 11. i 18. septembra te u Glamoču 6. ,13. i 20 septembra.

Kako navode iz Centra za građansku suradnju Livno, zadnjoj uličnoj akciji prisustvovat će volonteri iz Banja Luke i Sarajeva kao potpora mladima iz Livna.