Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne možeš porediti njihove Plate s našim bizone
Razlika cijene kod nas i u Austriji 0,30 tugaaa
@Analiza2022 mogu oni smanjiti pdv, ukinuti akcize BIZONE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odavdje treba ici glavom bez obzira. Nek ostanu uhljebi samo nek pocrkaju. Narod je vec odavno pocrkao…
hebu ne vade.
Ko zeli da ide treba mu kupit kartu u jednom pravcu za Afganistan, Indiju,Banglades,Pakistan, Somaliju, Eritreju, Kongo, Mali, Kolimbiju ili Venecuelu, pa bujrum. Zna li išta ovaj narod osim krast i bježat u Austriju, Njemačku, Svedsku, Italiju... Pa vi bježanjem uništavate ovu državu gore nego političari, ostavljate praznim kuće, stanove, škole, bolnice, ulice i sve ostalo sto su vam djedovi i očevi pravili,90tih zivotom branili. Zinula zagu za Minhenom i 2000+ €.
Bili ministra briga on ionako ne sipa gorivo njega vozaju a mi im placamo preko poreza, a Ministru je bolje da se malo informise bolje pa da daje izjave
Koliko ja znam pala je cijena nafte na svijetskom trzistu
I plate su najmanje u regionu klosari
Jeste premijeru i plate su nam najnize ali samo suti i trpi...mashallah!
Ne zna MAJMUN da je to za nas skupo, jer on toci drzavnim novcem…
NJIMA JE SVEJEDNO SVAKAKO GA ONI NEPLACAJU A INACE GOREG SMRADA MINISTRA I ČOVJEKA NEMA
kadrovi sbb polako unistavaju ovu zemlju gore od dodika a sve da bi namakli krvavi novac svom vlasniku
Samo vi glasaj te za sda. Opcio ministar sedtru sebi
Sipajte ulje, jeftinije je možda za 5 centi.
Nema ministar pojma jer ne sipa iz svog dzepa nego iz naseg
Hako ba kretenu koiko se litara može kupiti u BIH od prosječne plate a koliko u regigi od prosječne plateKad su enregenti onda se poredite sa regijom i EU a kada su plate onda nas poredite sa afričkim plemenima.Dokle više ispiranje mozga običnom narodu.
Kako se nisi sjetio da uporediš plate i penzije dječiji doplatak socijalu sa drugim zemljama u okruženju. Jadan si ti ministar a i oni koji su te birali nadam se da će na sledećim izborima birati drugačije,
Treba vam jbt mamu. Pola BiH se davi u sitomastvu ali vi ne odustajete od akciza, samo da je minderasima dobro. Platezna moc svih u regionu je veca osim jbnog Kosova i Vuciceve Srbije .
Zaboravio si frendu jutros popit tablete,baca te..
Ukinite namete i akcize !!! Za lijekove iz potrosili dabogda kad ih vec ne trosite za ono na sto ste ih nametnuli