Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces kao sto si zaustavio vjezbu na Manjači
Dodik samo levati svoje glasace i islamske Srbe. Dodik samo ispunjava naredbe sa Zapada, to jest od onih, koji su ga doveli na vlast. Srusio crkvu, skinuo plocu Karadzicu, prebacio veliki broj nadleznosti na drzavni nivo, sad ce promijeniti dan Republike Srpske………..…A Schmidta nece primati kao turistu, vec ce klecati pred njim.
dao je saglasnost za NATO vjezbu ali je trazio reciprocitet za vjezbu sa Srbijom... bespotreban pokusaj dizanja hajke da mi Srbi ne mozemo rec Amerikancima ne. Mi imamo iza sebe Rusiju i Kinu i naravno da nam Amerikanci vise ne mogu nista!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj negativno istorijsko pamćenje prema Nijemcima od sljedbenika ravnogorskog pokreta.
ti ga lopove nečeš ni primati ,jer češ još malo sjesti u helikopter i bježati da ti se ne zna za trag
Ma on nista drugo ni ne zna nego kukavički napadati i pozivati se na ugroženost Srba. I isto radi i Bakir, i Čović kad zagusti njihovoj guzi*i narodna ugroženost je u prvom planu. Ne znam kako ljudi više da su najveći neprijatelji vlastitih naroda upravo ti takozvani lideri istih. Troiditizam vjecni, ni jedan nije bolji ni gori od onog drugog svi su oni ista gov*a
*ne vide !
Konju jedan, prpa ti je, ceka te smjena, i tebe i Covica i Izetbegovica. Poslati svu trojicu u Hag zbog korupcije, tebe i Covica za izdaju drzave Bosne i Hercegovine. Odmah priznati presudu Sejdic Finci. Primiti drzavu u nato. Dati sansu mladim i prosperitetnim gradjanima ove drzave. Nasa drzava ima ogromne potencijale, samo ih treba iskoristiti. Mozemo da postanemo turisticka Meka Evrope.
Spasi Srbiju i ubi se Miloradeeee
Ovaj konstantno vuče đavola za rep !
normalno da ce presutit kada su to potpisnice zaracenih strana a ne kako to vi tumacite sebija i hrvacka su ucesnice rata u Bosni i Hercegovini a ne kako vi to tumacite da su nosioci garancije mira
Negativno misljenje?? A sta mislis balvane da ti to predocis Srbima koji odose da rade i zive u mrskoj Njemackoj pa dolaze kao turisti u Stbiju..BiH ili RS? Pozovi ih da se vrate?! Junacine.
Vidimo se mile u avgustu primit ces ti njega s guza
Da ga Međed voli primiti i nije neka novost.
Primat ces ti njega redovno sve su prilike🤔🤔
Ko o cemu, svercer o policiji
Mire bolan nemoj ga sikirati tek je poceo
Ne činili vam se da ovaj lik pomalo popusta u glavi? Stvarno je u svom filmu. Lik misli da je jos bitan, taman koliko gace u pornicu😂
Mislis da ces biti pitan kako ces ga primiti,primit ces ga a da i ne znas da dolazi,da sam on ni sa Bakirom ni sa Covicem a ni sa tobom se nebi sastajao nego poradio ruglo i napravio unitarnu drzavu sva tri naroda a vas trojcu u zatvor.
Primaćeš ti njega i bez vazelina.