Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A trpe li porodice i skole zbog LGBT osoba?!
@OIovnaKisa Da pederi i lezbače su inače sve visoko obrazovani ...pederi i lezbače
@OIovnaKisa taman pomislio da si ti neki normalan kad ono ti isti kao i ovi gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Svi smo mi ugroženi u ovoj državi,nemate se kome buniti i glumiti žrtve.
sve u voz i u Srbiju kod Vučića!
@Skinhead1921 Jesam protiv ovog razvrata ali da idem full fasista, ne hvala. Hedi govna usput.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otac i Mati vas odgojili u Insana a kad ono prevarili se napravili Hajvana u porodici. Hahahahahaha
Ovi LGBT kako zavladase ne mozes naci normalnu odjecu i obucu za muskarca.Udes u prodavnicu a ono citav spektar duginih boja,bljesti sjaji ubija u oci.
Niste se vi upisali od batina
Kako je Bog prokleo ovu Eminu na sta liči fuuuuj propala ko Sodoma i Gomora
Čuj svaka četvrta...pa kod mene u kući svo četvero trpilo nasilje nekad. Kod komšije isto. Ovi LGBT zaštićeni ko NATO
Mora li svako da si peder ili lezbejka?? I sto lgbt toliko zahtjeva parade gdje su paradd za ljude koji su odbrsnili ovaj grad , paradu za djecu s poteskocama ili iza invalide oni zasluzuju parade a ne ova lgbt g**na
@olovnakisa zato sto nisam pak-Su hairlija jel? bujrum
U EUniji su LGBTI osobe nr1 zato put pod noge svi pederri i lezibejke, 100% stalni boravak. Jedini uvjet je da se dokažete evropljanima
Trpi i normalan narod zbog vase bolesti, valja se suzdrzati od povracanja i osjecaja gadosti.
Sva sreća kod nas te neće novčano kazniti zbog prava na mišljenje, kao što se to radi u demokratskoj EU, naročito u zapadnim dijelovima te ''divne'' tvorevine.
Navedite tacno porodice i skole gdje ste to dozivjeli nasilje. Suplja prica lgbt lobija o ugrozenosti. Gdje, ko, koga ugrozi i napade? Gdje su primjeri, konkretni slucajevi? Ugrozeni smo mi ostali od vase price o ugrozenosti, ugrozeni zbog parada na kojim goli ulicama hodate, ugrozeni smo zato sto trazite djecu da usvajate. Nemam nista protiv necijeg seksualnog opredjeljenja, niti bilo kojeg covjeka, al haj razgulite u svoja 4 zida, pa se tandarajte kako hocete, dosta suplje
Jesi li ti fakat realna? Eto imas na youtube-u nekoliko klipova koji isto pokazuju. Ti bila na paradi pa znas da goli hodaju? A to sto po Sarajevu svaku noc hodaju gole fufice ti je ok, vjerovatno si ista. Imas li ista originalnije od "svoja 4 zida" mislim da je to fakat isfuralo, a nije ko da traze neka prava da bi se "tandarali" u javnosti, ne znam.
Ne postoji LGBTI, postoji LGBT. Hajmo malo pismenosti vi koji pišete članke
Preko 100 komentara. Izuzetno se interesujete za temu vidim.
Gradovi nam se filuju sa migrantima,roditelji traže pravdu za ubijenu djecu,penzioneri žive sa 340 KM,borci traže dodatak,mladost nam zauvijek odlazi jer nema nikakve perspektive,političari nam ispiru pamet sa nebulozama .....Sad je pravi trenutak da nas i ovi u duginim bojama uče redu i ljudskim pravima.Baš smo nekulturni Balkanci jer ih, kao ne razumijemo.Oni samo žele paradirati.
"Ako bi muškarac legao s muškarcem kao što se liježe sa ženom, obojica bi počinila odvratno djelo. Neka se smaknu i krv njihova neka padne na njih." (Biblija, Levitski zakonik, 20) "Zar zbilja sa strašću općite sa muškarcima umjesto sa ženama? Vi ste, uistinu, bezumnici." (Kur'an, En-Neml, 27)
I onda kazu religija siri mir i ljubav
Po kratkom postupku odmah, to se zna, metak u čelo i pa pa. Ono su gori od političara