{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lažni električari traže novac od stanovnika Banje Luke

S
SRNA
26.4.2018. u 10:41
61
4
Lažni električari traže novac od stanovnika Banje Luke
61
Lažni električari traže novac od stanovnika Banje Luke
Foto: Pixabay.com
Iz Zavisnog preduzeća "Elektrokrajina" Banjaluka su upozorili da su se na području Banje Luke pojavile osobe koja se lažno predstavljaju kao radnici ovog preduzeća, tražeći novac od kupaca električne energije.
"Prema našim saznanjima, ta lica se lažno predstavljaju kao prethodnica ekipe električara `Elektrokrajine` ili Radne jedinice `Elektrodistribucija` Banja Luka koji će, navodno, izvršiti izmještanje mjernih uređaja (brojila) iz objekata kupaca električne energije, te za te usluge traže da im kupci na licu mjesta u gotovini isplate određeni novčani iznos", navode iz "Elektrokrajine".

Iz ovog preduzeća ističu da su o tim saznanjima upoznali Policijsku upravu Banja Luka.

Iz "Elektrokrajine" obavještavaju kupce električne energije da ovlašteni terenski radnici ovog preduzeća ne mogu tražiti uplatu na licu mjesta, pogotovo u gotovini, za bilo kakve usluge, ističući da se naplata isključivo obavlja preko žiro-računa.

Radnici "Elektrokrajine", kako ističu iz ovog preduzeća, pri ulasku u posjed kupca, na njegov zahtjev, moraju pokazati radni nalog i akreditaciju sa ličnim identifikacionim podacima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: