|

Lažne informacije Ekonomskog fakulteta u Tuzli

Lažne informacije Ekonomskog fakulteta u Tuzli
0
Klix.ba
13.11.2006. u 13:54
0
komentara
0

dijeljenja
Lažne informacije Ekonomskog fakulteta u Tuzli
Povodom promotivne brošure postdiplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Tuzli oglasio se Ekonomski fakultet u Sarajevu. Kako se navodi u saopćenju u promotivnoj brošuri postdiplomskog studija Ekonomskog fakulteta iz Tuzle navedena su imena 12 profesora s Ekonomskog fakulteta u Sarajevu kao nosilaca predmeta na postdiplomskom studiju.
Lažno predstavljanje nastavničkog sastava od Ekonomskog fakulteta u Tuzli je grubi falsifikat i krivično djelo. Ekonomski fakultet u Sarajevu obavještava javnost, akademsku zajednicu, a naročito potencijalne studente, da ni na koji način ne učestvuje u organizaciji postdiplomskog studija u Tuzli.

Profesori Ekonomskog fakulteta u Sarajevu su nosioci predmeta na postdiplomskom studiju svog fakulteta. Obmanjivanjem i lažnim predstavljanjem se ne stvara respektabilan studij, nego samo adekvatnim programom i vlastitim nastavnicima, navodi se u saopćenju.

Postdiplomski studij Ekonomskog fakulteta u Sarajevu je postao prestižan i prepoznatljiv u cijeloj Bosni i Hercegovini, a i šire. Nastavno osoblje čine ugledni profesori s višegodišnjim iskustvom i kontinuiranom obukom, edukacijom i praksom na vrhunskim svjetskim univerzitetima, navodi se u reakciji Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.