{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kvaliteta usluga BIHAMK-a na nivou velikih evropskih klubova

N
9.2.2005. u 17:02
0
0
Kvaliteta usluga BIHAMK-a na nivou velikih evropskih klubova
0
Kvaliteta usluga BIHAMK-a na nivou velikih evropskih klubova
Jedna od najznačajnijih realizacija udruženja građana BiHAMK dosad je podizanje nivoa kvalitete usluga u skladu s iskustvima velikih evropskih klubova, rečeno je danas na godišnjoj konferenciji za novinare BiHAMK-a u Sarajevu.
Prema riječima generalnog direktora BiHAMK-a Elmedina Bajramovića, iako nije ostvaren planirani postotak obuhvaćenosti motoriziranih građana, mogu biti zadovoljni s trenutno 11.000 članova. ''U četiri iduće godine planiramo da taj broj iznosi između 20 i 25 hiljada članova, što bi predstavljalo pet posto od ukupnog broja registriranih automobila u BiH'', istaknuo je Bajramović.

Jedan od najprioritetnijih zadataka BIHAMK-a u idućem razdoblju bit će regulisanje otvorenih pitanja postojećih zakonskih ovlasti, a naročito u oblasti vozačkih ispita i obuke vozača.

Formirat će se sabirni centri za čuvanje nepokretnih vozila, a značajna pažnja bit će posvećena širenju postojeće saradničke mreže i uvođenju odgovarajućih standarda, prije svega u opremanju vozila i njihovom vizualnom identitetu.

''BIHAMK će i u idućem razdoblju provoditi niz saobraćajno-preventivnih akcija usmjerenih prema mladima osnovnog i srednjoškolskog uzrasta te vozačima'', zaključio je Bajramović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: