Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta sad usvajaju? Dabogda da vi ista dobro napravite, samo se godinama vise casova uvodi, vise gradiva kojeg treba da se nabuba, vise ovog, vise onog, vise svega potpuno nepotrebnog. Ima li ista da ste izbacili i djeci olaksali?
naučiti ljude da nešto znaju sami uraditi...i da se ne nadaju ničemu.
Samo vi to provodite po sarajevu,nas pustite na miru
Koji debilizam! OSCE treba da uredi kurikularnu reformu u školstvu BiH!? Pa jesam li ja jedini kome je ova vijest nevjerovatna!? Pa za šta Ministarstvo daje pare Univerzitetu! OSCE je pametniji od UNSA! Zbog ovakve vijesti odgovorni iz ministarstva bi trebali na sud. U stvari zašto ne daju OSCE da nam uredi i visoko obrazovanje i ustav i sve ostalo što je u Qrcu. Odoh u Panamu, hb ove debilčine!
Treba usavrsiti skolstvo i nauku . Nadama se da ce ljudi cija je to djelatnost usavrsiti a ne da se daje ljudima koji nisu strucni za taj projekat. Bespotrebno je da ucenik ima toliko predmeta i da je njegova torba iste tezine kao i on sam .
Imamo uzasno skolstvo i mnogo gluposti sa cim opterecuju djecu a nikad im u zivotu nece trebati
Ne smiju se tolerisati profesori i nastavnici u godinama koji djecu uče starim metodama i znanjima koja su prevazidjena samo zato što imaju par godina do penzije ili im je mrsko da se usavršavaju!
da su makar stare metode, desio bi se znatan napredak kad bi profesori prestali srati ucenicima o politici i umjesto toga predavali gradivo
BEZ MODERNIZOVANJA OBRAZOVANJA I STALNOG NAPREDOVANJA OVA DRŽAVA NEMA BUDUĆNOST!!
😁😁😁😁
Prvo ih naučite da ne bacaju smeće po ulici i u rijeku.