{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kupovinom kalendara pomažete Miji Jeličić da ozdravi

S
2.12.2009. u 13:00
0
8
Kupovinom kalendara pomažete Miji Jeličić da ozdravi
0
Kupovinom kalendara pomažete Miji Jeličić da ozdravi
Prodaja zidnih kalendara Mije Jeličić, mlade autorice iz Sarajeva koja se trenutno zbog teškog oboljenja nalazi u Pisi u Italiji, počinje 18. novembra. Cijena kalendara za 2010. godinu, koji su ukrašeni Mijinim radovima, iznosi 10 KM.
Miji je u maju 2008. godine transplantiran bubreg i trenutno čeka na transplantaciju pankreasa, a sada je potreban je novac za podmirenje ogromnih troškova za vrijeme njenog boravka u Italiji. Osim podmirenja dosadašnjih troškova, Mia treba i novac za nastavak liječenja, pa je potreba još i veća.

Od 1. novembra 2009. godine svi zainteresovani, u shopping centru BBI, na trećem spratu mogu kupiti slike koje je radila Mia, te prirodne kolače "Mama Cupcakes“.

Novac prikupljen prodajom kalendara i kolača ide u fond za liječenje naše mlade umjetnice.

"Za zainteresovane firme koje žele veće količine Mijinih kalendara, 100 i više komada, postoji mogućnost štampanja imena firme, znaka, logotipa ili informacije po želji, o našem trošku’’ rekao je Mladen Jeličić Troko, Mijin otac.

Za sve ljude dobre volje koje žele pomoći bilo kupovinom kalendara ili simboličnim iznosom koji uplate i tako omogućiti daljnje liječenje mlade umjetnice Mije Jeličić, broj žiro računa je 338 320210441 0547 kod Uni Credit banke.

Svi zainteresovani za kupovinu kalendara, narudžbu mogu izvršiti na e-mail adresu: [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: