{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kupite kalendare i usrećite djecu stipendijom

S
7.10.2010. u 16:50
0
0
Kupite kalendare i usrećite djecu stipendijom
0
Kupite kalendare i usrećite djecu stipendijom
Učestvujte i vi u stipendiranju djece žrtava rata, invalidne i talentovane djece. Kupite zidne kalendare Udruženja "Obrazovanje gradi BiH" i pridružite im se u misiji "Djeca žrtava rata - naša trajna briga".
Na taj način pružit ćete moralnu i materijalnu pomoć učenicima i studentima da putem kvalitetnog i potpunog obrazovanja postanu korisni članovi bh. društa.

Kalendar za 2011. godinu na temu "Fauna BiH" ima šest stranica sa dječijim crtežima životinja, na bosanskom, engleskom, francuskom i italijanskom jeziku.

Cijena jednog kalendara je 6,00 KM s PDV-om.

Udruženje poziva sve zainteresovane da otkupe određeni broj kalendara, lobiraju kod svojih partnera da učine isto, a sve to kako bi stipendirali djecu i mlade u BiH.

Za one koji otkupe više od 50 kalendara cijena je 6,30 KM po komadu, s tim da će tada Udruženje na podložnom listu kalendara štampati podatke o njihovoj firmi (logo, adresa, telefon).

Kontakt-telefoni Udruženja su 033 710 580 i 033 710 581 (od 8 do 14 sati), a e-mail: [email protected].


U šesnaest godina rada Udruženje je stipendiralo 3.370 djece i njima podijelilo preko 33.700 stipendija u ukupnoj vrijednosti od 2.800.000 KM. Istovremeno, njih više od 2.843 bilo je na ljetovanju u Bosni i Hercegovini, Republici Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Španiji, Francuskoj, Belgiji, Turskoj, Švicarskoj, Poljskoj, Danskoj, Slovačkoj, Švedskoj, Kanadi i Urugvaju. Toj populaciji podijeljen je školski pribor, sportska oprema, odjeća, obuća te hrana u vrijednosti 3.000.000 KM, saopćeno je iz Udruženja "Obrazovanje gradi BiH".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: