{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Krizu riješiti punim protektoratom nad BiH!

S
28.6.2009. u 08:20
0
15
Krizu riješiti punim protektoratom nad BiH!
0
Krizu riješiti punim protektoratom nad BiH!
U proteklih par sedmica naš portal proveo je interesantnu anketu među svojim posjetiteljima, kako bi ispitao njihovo mišljenje o tome kako riješiti aktuelnu i stalnu političku krizu u BiH, koja generira i druge probleme. Većina posjetitelja smatra da je puni protektorat nad Bosnom i Hercegovinom jedino ispravno rješenje.
Na portalu Sarajevo-x.com tokom protekle nešto više od vije sedmice, provedena je anketa sa pitanjem – kako vidite rješenje krize u Bosni i Hercegovini? Na četiri postavljena pitanja odgovorilo je više od 4.000 posjetitelja. Većina njih ili 1475 posjetitelja, opredjelila se za odgovor 'punim protektoratom nad zemljom' .

Druga najveća skupina smatra da je rješenje uklanjanje nekih ključnih ličnosti sa političke scene. Tako 1260 posjetitelja smatra da bi se kriza mogla brzo riješiti uklanjanjem Milorada Dodika i Harisa Silajdžića sa političke scene.

992 posjetitelja ili svega 24 posto mišljenja je da svi bh. politički problemi završavaju brzom integracijom naše zemlje u Evropsku uniju, dok svega 9 posto posjetitelja ili njih 371 koji su glasali u anketi, misli da ćemo u bliskoj budućnosti riješiti postojeće probleme sami.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: