Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto žena vam rekla fino. ne zanima je šta seljadija misli. i to je pošteno. koga zanima mišljenje seljadije neka ode na SDA skup.
Jest vala SDA opoganila ovaj grad...katastrofa
@00000000000000000007 ti si sigurno četnički bot. Kao i ona umotana slatkorječivosti jagnjećom kožom.
fina neka zena kristina. samo napred i sretno
Fasisticki polusvijet?! I to da kaze jedna novinarka sa ne tako kratkim stazom, SRAMOTA!!!!! Samokontrola joj je ocito slaba strana!
Ona cak i ne zeli biti direktorica, bar je u jednom emisiji tako rekla...svasta....
Kučko srpska usrana!
Hhahahha gledaj joj nosurde. Hahahha. Gledaj gubica i brade, a ramena ko trokrilni ormar. Kako elgantna hahahah. Koja opajdara covjece...
Jel ova Kristina objasnila na koga misli kada spominje fašizam i polusvijet? Ako je istina da je rat provela na strani pod kontrolom VRS onda su stvari mnogo jasnije.
Ne bojte se sarajlije, doci ce srbi na sve kljucne pozicije i vladace ponovo gradom. Ne bojte se, bit ce i inicijativa da se promjene nazivi ulica i vrate imena pojedinih vojvoda. A onda, prije nego ponovo krene granatiranje, Kristina ce nestati tokom noci, nekoliko dana prije nego granate pocnu zasipati Sarajevo, isto kao sto su vase srpske komsije uradile prije prosle agresije. Ali dzaba je sarajlijama govoriti i opomonjati ih. Vi imate zestok kompleks od srba.
Kristina vlada nad bošnjacima. Aferim multietnični bošnjaci što prizivate novo klanje istih.
sad sam guglao da vidim ko je ova i cemu frka, naime njena porodica je početkom agresije prešla na agresorsku stranu kod karadzica, istog onog koji je 4g granatirao tvsa, zanima me da li je njena mama ikada pomislili da će joj kćerka jednog dana biti direktorica tvsa, kad je gledala kako agresori gadjaju tvsa
JEL SE NASA UVISENA BURBERRY BULA OCITOVALA GLEDE KRISTININE IZJAVE? :D
CIM JE NETKO 'NORMALAN' I 'OSTALI' SMETA NACIONALISTICKOM SMECU SA SVE TRI STRANE!
Samri smeta sve što nije bošnjačko mislim da de tu radi o šovinizmu
zbog čega se digla frka zbog ove zbog imena kako ona tvrdi sigurno nije u sarajevu radi bezbroj ljudi sa raznim imenima i niko nema problem zbog toga ova očito ima oraha u džepu, mislim
Optužbe protiv Kristine su u funkciji borbe za fotelju. Oni koji bore za fotelje će sve protivkandidate proglasiti četnicima, ustašama, pederima i sl. To jeste besramno i izaziva gadjenje kod normalnog čovjeka, ali je vrlo korisno za pretedenta na fotelju. Mala bara puno krokodila! Kristinu treba podržati kao i sve Srbe i Hrvate koji žele živjeti i raditi u Sarajevu!
@heraklitxy U PRAVU SI! DA JE KOJIM SLUCAJEM BOSNJAKINJA REKLI BI DA NIJE DOVOLJNO MUSLIMANKA!
Jedna od rijetkih novinarki s kičmom u ovoj državi.
Zahiragic nesto prica pere guzice ovima u SDA da bi se dodvorio za mjesto kakav je to bijednik slika i prilika omladine SDA...veceg gada u zivotu nisam vidio!