{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Krajem jula i u augustu zbog izvođenja radova izmjena režima saobraćaja

F
29.7.2008. u 13:24
0
0
Krajem jula i u augustu zbog izvođenja radova izmjena režima saobraćaja
0
Krajem jula i u augustu zbog izvođenja radova izmjena režima saobraćaja
U periodu od kraja jula i tokom agusta doći će do privremene obustave saobraćaja u ulici Mis Ibrina (na dijelu od raskrsnice sa ul. Radićeva do raskrsnice s ul. Branislava Đurđeva), ulici Radićeva (na dijelu od raskrsnice s ul. Mis Irbina do raskrsnice sa ul. Maršala Tita) i ulici Maršala Tita (na trotoaru - pješačka zona od raskrsnice s ul. Radićeva u dužini od 100 m) radi izvođenja radova na rekonstrukciji i asfaltiranju pomenutih ulica.
U saopćenju za javnost Ministarstva saobraćaja KS navodi se da se privremena obustava saobraćaja u ulici Mis Irbina, u dužini objekta "BBI Centar", (na dijelu od raskrsnice s ul. Radićeva do raskrsnice s ul. Branislava Đurđeva) od 00,00 sati 29. jula do 24 sata 1. augusta sastoji od potpune zabrane saobaraćaja za motorna vozila.

"Privremena obustava saobraćaja u ulici Radićeva (na dijelu od raskrsnice s ul. Mis Irbina do raskrsnice s ul. Maršala Tita) od 00,00 sati 2. augusta do 24 sata 4. augusta sastoji se od potpune zabrane saobaraćaja za motorna vozila, a taksi stajalište Radićeva dislocira se na lokalitet taksi štanda u ulici Zelenih Beretki i Narodno pozorište. KJKP GRAS je dužan za vrijeme izmjene režima saobraćaja izmjestiti autobuski terminal Dom Armije na terminal Drvenija", navodi se.

Privremena potpuna obustava pješačkog saobraćaja u ulici Maršala Tita (trotoar na lijevoj strani ulice Maršala Tita, smijer "Baščaršija - Ilidža" - pješačka zona od raskrsnice u ulici Radićeva u dužini od 100m) od 00,00 sati 1. augusta do 24 sata 31. augusta.

Alternativni pravci za vrijeme privremene potpune obustavu saobraćaja u ulici Mis Irbina je Radićeva - Maršala Tita - Branislava Đurđeva - Mis Ibrina.

Alternativni pravci za vrijeme privremene potpune obustavu saobraćaja u ulici Radićeva je - Radićeva - Mis Irbina - Obala Kulina Bana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: