|

Kovačević: Slažemo se sa nervoznim Perišićem, Komšić onemogućava odnos 2:1 protiv BiH

Kovačević: Slažemo se sa nervoznim Perišićem, Komšić onemogućava odnos 2:1 protiv BiH
304
Klix.ba
15.5.2019. u 15:20
46
komentara
304

dijeljenja
Kovačević: Slažemo se sa nervoznim Perišićem, Komšić onemogućava odnos 2:1 protiv BiH Slaven Kovačević, savjetnik Željka Komšića (Foto: N. G./Klix.ba)
"Krivična prijava koju je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić podnio protiv Milorada Dodika jeste u funkciji ukazivanja gospodinu Dodiku na to da će, dok se nalazi u Predsjedništvu BiH, morati poštovati zakone države Bosne i Hercegovine", kazao je za Klix.ba Slaven Kovačević, savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.
Kovačević je to poručio reagirajući na navode Srđana Perišića, savjetnika u kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

"Međutim, u potpunosti se slažem s kolegom Srđanom Perišićem kada tvrdi da predsjednik Komšić u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine onemogućava odnos dva naprema jedan protiv države Bosne i Hercegovine", dodaje Kovačević.

Kovaćević ističe da nije jasno o kakvoj Komšićevoj nervozi govori Perišić.

"S obzirom na to da je Perišićevo smušeno izlaganje odmah po objavi hitno uklonjeno iz svih medija u Republici Srpskoj, osobito sa RTRS-a, sasvim je jasno ko je ovdje nervozan. Niko drugi do sam Perišić i politika koja izgleda postaje potupno svjesna svoje promašenosti", kazao je Kovačević.
Prijavi grešku


Komentari (46)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...