{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konkurs za upis četvrte generacije polaznika Škole strateškog komuniciranja

S
21.2.2006. u 17:16
0
0
Konkurs za upis četvrte generacije polaznika Škole strateškog komuniciranja
0
Konkurs za upis četvrte generacije polaznika Škole strateškog komuniciranja
Mediacentar Sarajevo i The Centre for Strategy and Communication London objavljuju konkurs za upis četvrte generacije polaznika Škole strateškog komuniciranja.
Program Škole strateškog komuniciranja Mediacentra je organizovan u saradnji sa The Centre for Strategy and Communication London (CSC) i obuhvata oblasti odnosa s javnošću, odnosa s medijima, komunikacijske strategije i menadžmenta, kriznog komuniciranja, event managementa, zagovaranja i lobiranja i mnoge druge tematske cjeline.

Program se sastoji od 19 modula i završnog ispita, u ukupnom trajanju od 77 sati. Svi moduli osmišljeni su po metodološkim standardima CSC-a London, a nastava se održava u grupama od 10 do 18 ljudi u dinamičnom, interaktivnom okruženju, kroz praktične vježbe i simulacije.

Predavači škole su eksperti iz oblasti novinarstva, odnosa s javnošću, menadžmenta i srodnih oblasti iz Bosne i Hercegovine, a svi polaznici na raspolaganju imaju najnoviju literaturu i trening materijale partnerske organizacije.

Školarina za fizička lica iznosi 1.500 KM, za nevladine organizacije 1.650 KM po osobi, a za komercijalni sektor i vladine institucije 1.750 KM po osobi.

Škola nudi i mogćnost pohađanja pojedinačnih modula u okviru programa, u skladu sa potrebama polaznika za usavršavanjem u pojedinim oblastima strateškog komuniciranja. Cijene pojedinačnih modula kreću se od 95 KM do 180 KM.

Novi ciklus Škole strateškog komuniciranja počinje u martu 2006. godine i traje do juna 2006.

Konkurs za upis otvoren je do 05. marta 2006. godine. Prijave slati na e-mail adresu: [email protected]

Za dodatne informacije, detaljni program nastave i formular za prijavu posjetite web stranicu www.media.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: