{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konkurs YUA-BKB fondacije do 20. februara

S
13.2.2009. u 10:27
0
0
Konkurs YUA-BKB fondacije do 20. februara
0
Konkurs YUA-BKB fondacije do 20. februara
YUA (fondacija Young Urban Achievers) u saradnji sa BKB-om (Booij, Klusman & Van Bruggen) na proljeće 2009. posjetit će Sarajevo po drugi put sa incijativom YUA-BKB Academy.YUA- BKB 2008. godine ocjenjena je kao veoma uspješna i time pružila povod za ponovno održavanje.
YUA-BKB Academy nudi mladim, ambicioznim i inventivnim ljudima specijalizirano usavršavanje iz područja medijskog planiranja, priprema političke kampanje, vještina obraćanja u javnosti, poslovnog planiranja i organizacije, vještine pregovaranja i posjete Hagu u cilju praćenja evropskih izbora.

Ovim putem pozivamo sve mlade i kreativne ljude da se prijave. Krajnji rok za apliciranje je 20. februar 2009. godine. CV zajedno sa popratnim pismom (razlog vašeg apliciranja) na engleskom jeziku slati na e-mail adresu: [email protected] tion.org

Oni koji uđu u uži krug izbora bit će pozvani na intervju 27. februara 2009. godine u Sarajevu. Opširnije informacije o akademiji možete naći na web stranici: www.yuafoundation. org

Akademija se u Holandiji održava sa velikim uspjehom u zadnjih sedam godina, a među gostujućim predavačima su se između ostalog našli i holandski ministar finansija i savjetnici u predsjedničkoj kampanji Billa Clintona u SAD-u.

YUA-BKB Academy čini ciklus izuzetnih predavanja i drugih aktivnosti koje će voditi holandski i bosanski stručnjaci u oblastima (medijskog planiranja, priprema političke kampanje, vještina obraćanja u javnosti, poslovnog planiranja i organizacije, vještine pregovaranja i posjete Hagu u cilju praćenja evropskih izbora). Akademija je izuzetna prilika za nove talente, te mjesto gdje se mladi u relativno kratkom roku mogu upoznati sa umijećem vođenja kampanja i razviti relevantno radno iskustvo. Učešće u svih 5 radionica akademije iznosi 100,00 KM ( 20,00 KM po sesiji).

Tražimo mlade i kreativne ljude iz svih oblasti bosanskohercegovačkog društva. Ljude sa originalnim idejama, ljude koji su inovativni i međunarodno orijentisani. Učesnici na Akademiji su mladi ljudi širokih vidika, angažovani, kreativni i imaju razvijeno kritičko mišljenje.

Visoke ocjene ili univerzitetske diplome nisu osnovni preduslov za prijem.

Entuzijazam, posvećenost i kreativnost jesu. Poznavanje engleskog jezika jeste preduslov, jer će se predavanja i radionice održavati na engleskom. Potencijalni polaznici akademije su osobe u dobi od 18-30 godina starosti.

YUA-BKB Academy će se održati tokom vikenda i trajati od petka popodne do nedjelje ujutro. Predavanja će biti održana na engleskom jeziku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: