Najava na skupu
298

Konaković: U svim kantonima gdje budemo vlast pokrećemo ministarstvo za mlade

Klix.ba
Foto: Narod i pravda
Foto: Narod i pravda
Dosta je kriminala koji se krije iza zastora vjere. Stalo nam je i do starijih, ako mladi odu neće biti penzija jer nema ko da plaća poreze. U svim kantonima gdje budemo pokrećemo ministarstvo za mlade. Naše granice su linija ispod koje normalan Bosanac i Hercegovac ne ide, za ovu zemlju se daje život.

Poručio je to predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković na sinoćnjem predizbornom skupu ove stranke u Vogošći.

Kako je navedeno u saopćenju, predsjednik Općinskog povjereništva Vogošća Midhat Kerla kazao je kako promjenu moramo napraviti zbog nas i zbog budućnosti naše djece".

"Kandidat za Skupštinu KS Ibrahim Kerla elaborirao je u nekoliko kratkih crta strah naroda od postojeće vlasti ali i da će se taj strah ukinuti od oktobra. Komadant I slavne viteške brigade i kandidat za Skupštinu kantona Sarajevo Ibrahim Dervišević prokomentarisao je, da je živ prvi predsjednik Republike Bosne i Hercegovine Alija Izetbegović sigurno bi glasao za Narod i Pravdu", saopćeno je.

Dobitnik Zlatnog ljiljana i Zlatne policijske značke i komandant Kemal Ademović skupu se obratio i obećao ukoliko bude izabran i uđe u Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine funkciju će obnašati odgovorno i svjesno, te će uputit inicijativu za smanjenje plata od 50 posto u odnosu na sadašnje, kontrolu BH neba, zakon o vanjskim poslovima što je kriterij za izbor ambasadora, navode iz Naroda i pravde.