Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISTE TREBALI NI SILAZITI ODOZGO .....SMETLJARI
Vidi momka, vidi mu kaputa... 😄😄😄
Na deponiji otpada je politicarima i mjesto.
Smetljar Dino Konakovic na prirodnom staništu deponiji smeća.Svoj na svome :).Klasika nista nije konkretno uradio ali uradit ce on to ozbiljno dinamikom prema planovima itd.Ublehaš i lazov iza kojeg ostaje samo pustoš i propast kao KK Bosna i Sportklub Skenderija
Jer je jado Konakovic kao nesto vec do sada rijesio...o da izvinjavam se rijesio je on K.K.Bosnu sto jes jes..tako je rijesno da Bog otac vise pomoci ne moze..Nastavi Dinke rijesi se i nas ostalih na dobrom si putu.Ubleha do sada nevidjena na ovim prostorima ...lola zavrsi fax u 3 mjeseca i ONO ce nesta da rijesi.
Smece u smecu..Ostanite tamo..
naprijed Dino da se to riješi
Sta je to "dogovorna dinamika"? Na koji nacin je 'dogovorna dinamika' razlicita od obicnog 'dogovora'? Ljudi vole da koriste krupne rijeci da bi obmanjivali druge.
ko će sve da se ugradi u projekat?
Našu sramotu koja je trajala tri decenije su sanirali donatori iz Italije novcem i stručnim znanjem,mi smo se za kratko vrijeme vratili na staro,nama ne vrijedi pomagati,mi što god dohvatimo to i pokvarimo,jednostavno nismo naučili da živimo u skladu sa redom i civilizacijskim tekovinama.
Opšte poznata dinamika SDA radova...
A jeste pegle,samo, pare,pare,pa popustite malo