{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH

S
17.1.2008. u 08:36
0
0
Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH
0
Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić zakazao je za danas 29. redovnu sjednicu Predsjedništva BiH na kojoj će se, između ostalog, rasmatrati i Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza naše države.
Na sjednici Predsjedništva BiH zakazanoj za danas članovi Predsjedništva ramotrit će zahtjev о dаvаnju аgrеmаnа аmbаsаdоrima, Priјеdlоg оdlukе о pristupаnju Bоsnе i Hеrcеgоvinе Dоpuni člаnа 1. Коnvеnciје о zаbrаni i оgrаničеnju оdrеđеnih vrstа kоnvеnciоnаlnоg оružја (CCW), prijedlog kandidata za generalske pozicije u Oružanim snagama BiH, prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o veličini, strukturi i lokacijama Oružanih snaga BiH, prijedlog za proširenje vojno –diplomatske mreže u inostranstvu, priјеdlоg оdlukе о zamjeni vојnih pоsmаtrаčа iz Bоsnе i Hеrcеgоvinе u mirоvnој misiјi Uјеdinjеnih nаroda u Еtiоpiјi - Еritrејi.

Članovi državnog predsjedništva razmotrit će i prijedlog odluke o prihvatanju Sporazuma o vojnome grantu između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Turske, Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za period I-IX 2007. godine, prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o kreditu između Bosne i Hercegovine i OPEC Fonda za međunarodni razvoj – Projekat rekonstrukcije željeznica dionica (I) Sarajevo- Bradina i Sporazum o zajmu, finansiranju i projektu između KfW, Frankfurt na Majni ("KfW“) i Bosne i Hercegovine, koju zastupa Ministarstvo finansija i trezora ("Zajmoprimac“) i Federacije Bosne i Hercegovine, koju zastupa Ministarstvo finansija i Elektroprivrede HZHB ("Izvršilac projekta“) za obnovu Hidroeletrane Rama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: