{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH

S
17.1.2008. u 08:36
0
0
Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH
0
Komšić zakazao sjednicu Predsjedništva BiH
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić zakazao je za danas 29. redovnu sjednicu Predsjedništva BiH na kojoj će se, između ostalog, rasmatrati i Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza naše države.
Na sjednici Predsjedništva BiH zakazanoj za danas članovi Predsjedništva ramotrit će zahtjev о dаvаnju аgrеmаnа аmbаsаdоrima, Priјеdlоg оdlukе о pristupаnju Bоsnе i Hеrcеgоvinе Dоpuni člаnа 1. Коnvеnciје о zаbrаni i оgrаničеnju оdrеđеnih vrstа kоnvеnciоnаlnоg оružја (CCW), prijedlog kandidata za generalske pozicije u Oružanim snagama BiH, prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o veličini, strukturi i lokacijama Oružanih snaga BiH, prijedlog za proširenje vojno –diplomatske mreže u inostranstvu, priјеdlоg оdlukе о zamjeni vојnih pоsmаtrаčа iz Bоsnе i Hеrcеgоvinе u mirоvnој misiјi Uјеdinjеnih nаroda u Еtiоpiјi - Еritrејi.

Članovi državnog predsjedništva razmotrit će i prijedlog odluke o prihvatanju Sporazuma o vojnome grantu između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Turske, Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za period I-IX 2007. godine, prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o kreditu između Bosne i Hercegovine i OPEC Fonda za međunarodni razvoj – Projekat rekonstrukcije željeznica dionica (I) Sarajevo- Bradina i Sporazum o zajmu, finansiranju i projektu između KfW, Frankfurt na Majni ("KfW“) i Bosne i Hercegovine, koju zastupa Ministarstvo finansija i trezora ("Zajmoprimac“) i Federacije Bosne i Hercegovine, koju zastupa Ministarstvo finansija i Elektroprivrede HZHB ("Izvršilac projekta“) za obnovu Hidroeletrane Rama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: