Oštar odgovor
702

Komšić odgovorio ambasadorici Izraela: Laž koju ste izgovorili može reći samo izmanipulisana lažljiva budala

S. M.
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić odgovorio je na oštru kritiku izraelske ambasadorice za BiH Galit Peleg u vezi izjave o napadu Hamasa na Izrael.
"Poštovana ambasadorice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije tačno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već tako nešto moze reći samo, ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulisana, također zlonamjerna budala", rekao je Komšić.

Dodao je da s obzirom na to da vjeruje da ambasadorica spada u ovu drugu kategoriju poslao joj je dodatnu poruku, prenosi Istraga.ba.

"Taj perverznjak koji vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je učestvovala u holokaustu nad vašim narodom je problem vaše države", rekao je Komšić.