Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je sam po sebi konfuzan i nedorečen. Zapamtite da će on BH blog razjebati.
@dincic hoces reci seronja
IZGLEDA KAO DA GA JE BEKO UZEO POD SVOJE. ŽALOSNO !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treci entitet dogovoren izgleda
Bježi Komšiću od tih BH blokatora, većina tih kvaziljevičara su ustvari prikriveni četalji i uje sa njihovim standardnim poganim ciljevima kao revizija historije, izjednačenje žrtve i agresora, te unošenje razdora u BH društvu. Goni to sve u 3 lijepe!
@klixJeSDPPortal2 To što je "dokazani" potriota mu ne daje pravo da prada državu i treći entitet koji će SDA da servira HDZ-u kako su dogovorili. Mnogi drugi su se dokazali. ALi on nije dobio glasove da da SDA-u legitimitet za rasturanje BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tezak bolesnik!
LOPOVE!!!! LAZOVE!!!
Željko nikad više radije za Čovića, pa bar znamo na čemu smo! Kakav si samo ljigavac, fujjjj....!
Eto glasali da ti ides u koaliciju sa SDA. Valja vratiti dug Bakiru izdajnicko pseto, to je prava istina, a ti dokaz da posten covjek ne ide u politiku na ovim prostorima. Poselamili te clanovi SDA Komisije za odbranu i bezbjednost.!!!
SDA decenijama šteluje da većina u vladi FBiH zavisi od čovjeka kojem se sva priča svodi na opstrukciju na bilo kojoj razini osim one gdje on može pravit herceg bosnu i razvaljivat državu. I onda gledamo priču o reorganizaciji države, federaciji kao problemu i RS-u kao uzoru, labava unija, itd, te SDA koja se kao bori za državu i protiv čovićeve i dodikove politike.
I baš zbog ovoga su pored samodestrukcije elitističkog SDP-a i ublehe kojovića, te par otpadaka iz svoje stranke dobili svega 25% u FBiH. Znači glasači su bili ljudi na državnom aparatu koje su tamo dovodili decenijama i polupismene nane iz zaselaka oko Ilijaša i Tarčina.DF nema taj profil glasača i ulaskom sa njima u vladu će izvršit samouništenje.
Ovo on najavi koaliciju sa SDA i rasturanje tzv. bh bloka?
Ti si ta razlika ,nisi ti za vlast i tu poziciju jesu te bas nacionalisti izabrali
Hočeš li ti pitati članove i simpatizere DF-a, dali imaš pravo da ti se gadi, a onda bi u vlast sa tim ogađenima? Presaberi se i dobro razmisli. Put kojim si krenuo, nije ideja DF-a. Na kraju krajeva dužan si članovima DF-a i svojim biračima, DETALJNU INFORMACIJU O TOME ŠTA JE IDEJA VODILJA( SLOGAN) DEMOKRATSKE FRONTE! Samo BiH - preširok populistički pojam. Iza njega se kriju i fašističke stranke i udruženja HNS ( HDZ), SDA, SNSD, SBB. Hočeš reči da smo kao oni???
KOMSICU cime te je SDA KUPILA !!!
KOMSICU, NE SEKIRAJ SE TI DA CE GLASACI NEKOM SPOCITATI STO NIJE BH BLOK U VLASTI JER BOLJA JE OPOZICIJA NEGO SAVEZ SA SDA LOPOVIMA A TI SI IZGLEDA NJIMA SDA LOPOVIMA NESTO DUZAN PA SAD MORAS SVOJ DUG PREKO BH BLOKA DA VRACAS. PODSJECANJA RADI KAKO SDA PODRIVA BH BLOK I TRAZI ZIRANTA ZA IZDAJU BIH I POKRICE LOPOVLUKA 1. ENVER BJEDIC I SDP TK 2. KOMSIC ZELJKO I DANASNJE NJEGOVE NEBULOZE SDA IGRACI LAGUMDZIJINOG SDA KRILA.
Do kada li će ovaj lik razjebavati ovu našu Bosnu
nikakvih vi ideja nemate vec ste se razisli oko podjele tala, kao i ostali politicari.
zna komsic sta treba samo njemu se i vjeruje
Puno prica,a malo radi,kao da je clan SDA
Bh blok ne želi u vlast - činjenica. Šta Bh blok želi osim plata iz budžeta koje nisu male, to možda ptice znaju. Imali su šansu kroz koaliciju sa sda da postave svoje uslove i da nešto RADE ali očito da to ne žele osim kmečanja po medijima. O tome Željko govori ako nekome nije jasno. Oni su izborni gubitnici još jedna činjenica.