{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Komšić doprinosi samostalnosti RS-a"

S
17.8.2010. u 17:01
0
173
"Komšić doprinosi samostalnosti RS-a"
0
"Komšić doprinosi samostalnosti RS-a"
Nikola Špirić
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić očigledno nije shvatio izjavu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Nikole Špirića i zato bi trebalo da Špirićeve izjave bar dva puta pročita kako ne bi davao glupe komentare, navodi se u saopštenju iz Kabineta predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.
Komšić je rekao kako je izjava Špirića - da će u slučaju da Generalna skupština UN-a potvrdi nezavisnost Kosova i Republika Srpska po istom osnovu izvršiti secesiju - "vrlo glupa" i opasna po Republiku Srpsku "u koju se toliko zaklinju".

"Nikada se predsjedavajući Vijeća ministara BiH nije vodio principom da daje opasne izjave, već su njegove izjave uvijek imale upozoravajući karakter. One možda jesu složene da bi ih razumio Komšić, ali takva je i problematika", navodi se u odgovoru na Komšićev komentar.

Iz kabineta poručuju da je način na koji se ponaša Komšić i slični njemu vodeći autističnu državnu politiku upravo proporcionalan željenom stepenu samostalnosti kojem teži Republika Srpska.

"Mržnja koju Komšić ispoljava prema Republici Srpskoj predstavlja veći doprinos njenoj samostalnosti u budućnosti nego li upozoravajuće izjave predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Nikole Špirića. One bude čak i one Srbe koji i nisu skloni samostalnosti RS, iako je takvih, za pretpostaviti, mali broj", konstatuje se u odgovoru iz Špirićevog kabineta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: