Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bla bla bla. Svaka cast zenama i sve najbolje im zelim, ali ti bgt ne laprdaj nego popij odmah trodupli konjacic i gledaj da nas zavadis sa jos nekim ziv bio
Mašalah, što je HDZ regrutovao botove i skriptaše. Koliko Čović plaća po plusiću? Jedan konvertiblini fening? 🤣🤣
Cao hamo sendvicaru, nooooroooood zna 😘😘😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Zeljko ! Nego ima li vakcina ?
💓
Jadan
HALIDA je najsposobnija zena, sta je vreca para i zlata skupila i sve Bakiru u trezor na cuvanje, sta narod zna sta su pare i zlato. NAROD ZNOOO
Bolje je nekad popit koju casicu, sto radi 90% stanovnika ove zemlje, nego biti ucesnik ili sljedbenik UZP-a ili recimo antisemita. To dvoje, zajedno je problem, jer ih veze fasizam.
aj super, moze kuci u 11h, obavio je danas svoje obaveze
Sejdo udara po prstima, ruši mostove, čestita praznike, a HDZ- i Hrvatska zahvaljujući Sejdi, mic po mic prave medjunarodni slučaj od pitanja ravopravnosti Hrvata u BiH, pa i od pitanaj prava na samoopredjeljenje. Zaboli Sejdu, nek se ima da zena plati ratu za kredit i za kafane.
Ja sad tek vidim da je Komšić jedan od većih Hrvatskih političara.baš zbog ovoga nevedenoga.hvala ti Željko Komšiću!!!
Koji je ovo SDA BOT !
Penicilin za nacionaliste
Nebi na ja da mi nije matere bilo
DEMAGOGIJA nikome nije donjela dobro.
BiH postoji i nadam se da će dugo postojati ... unatoč ovakvima poput Sejde Komšića
Komšić.kratak i jasan.
Tako je ljiljanu nas zlatni. Ziv ti nama bio i opet pobijedio na narednim izborima.
Hajde molim te napiši jednu stvar što je napravio korisnu za građane BiH. Pusti ovo reko ovome,ono reko onome,onog nije primio i te gluposti,to može i moja mala od 10godina.
Ko nas u BiH može svako i svašta da laprda. Niko ne nudi bolje sutra ove djece što ih je ostalo tako malo.
kaže bakirov privjesak, pih