Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne laje pas radi sela nego zbog sebe tako da zna sada Radoncicev preletac Arnaut zasto i sta govori,mozda mu je hanumi inace bivsoj uposlenici federalne i sadasnjoj uposlenici aerodroma zinulo dupe da bude predsjednica RAK-a.Za neupucene direktor aerodroma je Armin Kajmakovic muz tuziteljice Dijane Kajmakovic a zaposlen je na incijativu SBB-a tako da nemojte misliti da je Radoncic manje zlo od Bakira.
Na današnji dan 1993 godine je pogunuo heroj MIDHAT HUJDUR - HUJKA. A ja na današnji dan 2018 godine , yyeben mater kompletnom članstvu SDA na čelu sa trezorašem Bakirom. Dabogda vam se sjeme SDAovsko fašističko zatrlo
Cirkus pun klonova... smijemo im se i pljujemo, a oni kes uzimaju...
TO SU ONI ŠTO KAZNE RTRS 120 KM ZBOG PUŠTANJA ČETNIČKIH SPOTOVA.
Ima li gdje da se ova Borjana Kristo nije ugurala?
Raspušćat govna😂
hocei sad htv 2 biti zamracen da na.miru gledam.utakmice
SVE OVO TREBA POBITI !!!! ZAKONOM ZABRANITI NACINALISTIČKO FAŠISTIČKE STRANKE I POVJEŠATI ČLANOVE
Poznati glumac Rade Šerbedžija uhapšen je u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju! Kako prenosi portal TMZ, Šerbedžija je priveden nakon što su policajci uočili njegov Lexus kako krivuda ulicama lijevo desno, niđe moga stana.