|

Komedija s nogu – Standup.ba u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Komedija s nogu – Standup.ba u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
8
Klix.ba
15.1.2013. u 10:55
1
komentara
8

dijeljenja
1/12 Foto: Dženat Dreković
2/12 Foto: Dženat Dreković
3/12 Foto: Dženat Dreković
4/12 Foto: Dženat Dreković
5/12 Foto: Dženat Dreković
6/12 Foto: Dženat Dreković
7/12 Foto: Dženat Dreković
8/12 Foto: Dženat Dreković
9/12 Foto: Dženat Dreković
10/12 Foto: Dženat Dreković
11/12 Foto: Dženat Dreković
12/12 Foto: Dženat Dreković
Stigao je i posljednji dan 2. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, koji će biti obilježen brojnim zabavnim sadržajima tokom dana, ali i u večernjim satima.
Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu učila engleski jezik, upoznala novu profesiju – nastavnika, te pravila čestitke. A danas, posljednjeg dana Marketa, u Argeta Junior Play Houseu će se djeca zabavljati uz Face Painting od 12 do 13 sati, crtane filmove od 13:30 do 15 sati, te najljepše bajke braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati.

Djed Mraz i vilenjak će se zadnjeg dana Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u Coca-Cola kućici sa djecom družiti od 16 do 20 sati.

Jučer su se djeca na Happy :))) Stageu družila sa maskotama, medom i pingvinom, uz veselu muziku. A danas će za djecu spektakularan program u okviru završnice Marketa napraviti dječija zvijezda Elvir Hadžijamaković Lilo, čiji će nastup na Happy :))) Stageu započeti u 17 sati.

Danas će od 12 do 16 sati na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu posljednji put boraviti i mobilni CISO tim Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo, koji će vršiti aktivnosti informiranja nezaposlenih, odnosno onih koje traže zaposlenje, kao i studenata, o uslugama koje su im na raspolaganju.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć održan Holiday Party sa Sarajevskim tamburašima, koji su uz svoj poznati repertoar sevdalinki i drugih popularnih pjesama oduševili publiku u Pubu. A posljednje večeri Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu s početkom u 21 sat biti održan događaj Komedija s nogu – Standup.ba, u okviru kojeg će nastupiti mladi zagrebački komičar Peđa Bajović, čiji će nastup sigurno zabaviti sve prisutne.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...