Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija od OS...em naoruzani kao lovacko drustvo,em.sastavljeni od.tri komponente bivsih VRS,ARBIH i HVO-a...da nas napanu i Liliputanci 😂OS bi se raspale za sekundu
@Srbomuslimankatolik zato genocidni narod ne zeli u NATO. Jer su im penincilin :)
Oružane snage su samo jedan parazit na budžetu građana. Nikakve ni vajde ni potrebe za njima. U slučaju bilo kakvog konflikta bi se raspala za 2 sata, a oprema je takva da i malo jače afričko pleme predstavlja oružanu silu za OSBiH. Besmisleno je svako poređenje sa zemljama regiona..
oprema kao iz filma 'partizanska eskadrila',
Treba vojsku opremiti i obući i platu povećati. Može li se provjeriti koliko vojnika ima uslove za penziju a neće da idu?? Mladi vojnici ni mogli napredovati s ovako ništa zato odlaze i od bih.
zanavljanje!? WTF!?
sto ce ti bolje???? imas nato u susjestvu. neka se naoruzavaju oni koji su protiv nata!
cuj oruzane snage dobijaju opremu kao donaciju?!! ko da su djeca oboljela od raka ... svasta!
@Nerealni zato cuj???? usa pokloni na oko 14-16 milijardi dolara vojne opreme I oruzja /ovo je za 2017/
..i kad dodik kaže ne treba vojska(armija),bošnje polude kao da je rekao ne znam šta....ostaviti jedan puk da pomažu prilikom poplava,požara i sl.....pare odvajati za životne stvari...ko bi od ove nesretne vojske izabrao "pravu"stranu....i ko bi nas odbranio i još sto pitanja bez odgovora...
sadaka ,kao i pojedinim paćenicima s portala.....
Zanavljanje?????NIKAD CUO
neka oruzanih snaga, i bolje da rata ne bude nikad... a oruzje je lako nabaviti ... sa parazitima od politicara dobro ista postoji u BIH...
Velikosrpska ideologija je nepobjediva. Do mira u regionu se moze doci samo izjednacavanjem vojne moci. BiH je uvijek prvi i najvazniji zalogaj u velikodrzavnim projektima Srbije pa i Hrvatske. Ukolio je BiH dovoljno vojno jaka takve politike nece imati hrabrosti da je napadnu
Tuzno
Sve je kod nas od donacija.
meni vise smeta sto nam 50000 ljudi rovi po kontenerima...
klasičan primjer kako se ništa ne nauči iz greške, mi smo lud narod a jedna od definicija ludila je ponavljanje istih stvari očekujući drugačiji ishod, tako smo najebali 3 puta samo u prošlom stoljeću a ništa nismo naučili nego očekujemo drugačiji ishod.
Uhljebi na 16 nivoa vlasti pojedose i vojsku i djecije doplatke, medicinske aparate i autoceste. Sve to uhljebljeni potrosise na kurve i spojene vikende od praznika do praznika.
Kakva vojska BiH, da se sutra zapuca 99% bi ih zavrsilo potrezorima i Minhenu. Licno znam lika kojeg su kao retardiranog zaposlili namjenski u vojsku, bio tu oko 3 mjeseca i lik vec dobio invalidsku penziju. Stela je majka:) Mogu mislit koliko li ih jos ima takvih, a jedne prilike bio nekim poslom u kasarni i sam jedan pukovnik mi pokazuje trojicu vojnika kroz prozor idu s puskama i sutaju kamenje, veli gledaj COBANA:)