Zoran Perić
0

Koalicija HDZ-SDA sigurno gubi izbore

FENA
Predsjednik Gradskog odbora SDP-a BiH Mostar Zoran Perić izjavio je danas u Mostaru kako je Odluka o pravima izabranih dužnosnika i nositelja izvršenih dužnosti i imenovanih dužnosnika grada Mostara, koja će se sutra naći na sjednici Gradskog vijeća Mostara, očigledno priznanje aktuelne koalicije HDZ-a i SDA da gube izbore te da će nakon oktobra doći do smjene vlasti u gradu Mostaru.

Na konferenciji za novinare, Perić je kazao da samo onaj tko je uvjeren svoj poraz, može donositi takvu odluku dva mjeseca pred izbore, te kako se iz toga vidi da nakon izbora u oktobru gradonačelnik Mostara sigurno neće biti Ljubo Bešlić, a predsjednik Gradskog vijeća sigurno neće biti Murat Ćorić.

"Oni su nam sami dali materijal da to zaključimo jer vide da im slijedi poraz. Predlagati dva mjeseca pred izbore na sjednici Gradskog vijeća da se usvoji odluka po kojoj će gradonačelnik, predsjednik Gradskog vijeća i potpredsjednici primati plaću godinu dana nakon izbora jasno govori da će u Mostaru nakon izbora u listopadu doći do smjene vlasti u Mostaru", kazao je između ostalog Perić.