{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ko ima lažne diplome u institucijama RS-a?

F
26.2.2013. u 13:25
0
6
Ko ima lažne diplome u institucijama RS-a?
0
Ko ima lažne diplome u institucijama RS-a?
Narodna skupština RS
Ko od zaposlenih u javnim ustanovama u Republici Srpskoj ima lažne diplome i zašto se nadležni organi ne pozabave provjerama i sankcioniranjem takvih osoba, pitanje je koje je danas postavljeno i u Narodnoj skupštini RS-a.
Burna polemika je otišla u tom smjeru tokom rasprave o Prijedlogu odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj asocijaciji za razvoj, po Projektu registracije nepokretnosti.

Naime, najviše optužbi opzicije, da ima lažnu diplomu, upućeno je direktoru Uprave za geodetske i imovinsko-pravne odnose RS-a Tihomiru Gligoriću.

Poslanici SDS-a su pokazivali i dokumente, za koje tvrde, da dokazuju da se na čelu ove uprave nalazi čovjek sa sumnjivim moralom.

Nakon brojnih replika te upozorenja da se vrate temi, predsjednik NSRS-a Igor Radojičić prekinuo je tu raspravu koja je bila otišla u potpuno drugom smjeru od tačke dnevog reda.

Danas je razmatran i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja RS-a po Projektu rehabilitacije Hidroelektrane na Trebišnjici, faza III, u iznosu šest miliona eura, za produženje radnog vijeka hidroelektrane Trebinje jedan.

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da su kreditna sredstva namijenjena za revitalizaciju generatora i turbine broj jedan i dva i konsultantske usluge.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: