Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negdje pročitaj kako je odbijen. Nije mi jasno kako se tako dugo toleriše d asw nacionalni interes može odbiti, odbiti od koga ako ne od svog naroda, zašto ga onda pokretati ako u vlastitom narodu nije dogovoreno ili griješim?
zasto pokrecete veto kada to svakako nije ustavno ? smith je jasno rekao sta i kako oni mogu k.. svirati
Vukanović sve isprognozirao. Zna se da ne može proći u Ustavnom sudu.
aferim
ko su ba bosnjaci u snsd-u?????
Pa gdje je ovaj klub nao ne druge usvojene zakone
goouser....393208 Neće Bošnjak -Musliman od kosaća i njegovog stada već od tipa kišobran /sto za jednog a ti možeš samo ograditi zemlju (ako imaš šta od djeda) i obrađivati je pod uslovom da je u BIH A ako ne onda preko Drine i tamo radi na zemlji.
Bosnjak u snsd .u zivi u ulici gavrila principa i ide skolu knez mihajlo
Zasto? Pusti ga da potpise sto prije da ponovi krivicno djelo da ima osnova za pritvor.
@NATO1999 Zato sto bi se to koristilo kao argument, pa nisu se ni bosnjaci u RS zalili, sto znaci da prihvataju. Ovo je ispravan nacin