Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha daj gdje je visoki da reaguje raspadoše se ovi 😂
Mora donijeti odluku o zabrani raspadanja osmorke :)
Momak je presao u dogovoru sa Fudom, jer sada tek Schmidt ne moze nametnutu rijesenje jer NES i SBiH nece podrzati vladu a NES je upravo bogatij za jos jedan glas u deferaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NES i SBiH postaju veliki faktor.
@celebrate kakve je likove Fudo oko sebe okupio dobro je i ovoliko ostao
Još da NES izbaci klepmu Anela Kljaku, i biće ok
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prica se po gradu da je jako dobar stan u pitanju. Nije ovo jeftin transfer.
Sve u svemu lud zbunjenog , političari profitiraju a sitna raja bleji jer joj samo to preostaje ...
ma sad ih lomi Milorade, ne znaju gdje udaraju. E moji bosnjaci, za državu se biraju sposobni a ne podobni. Ovako- opet pod tuđu čizmu.
Klasična prostitucija na sve strane,ko da više može i da me guzi ako hoće, fuj
Hahahahahaha Fudo ga stvorio, zaposlio u Gradsku upravu, ubacio ga u Parlament i ovaj mu sad zabode nož u leđa 🤫😁😁😁😁
E zbog ovakvih a ima ih koliko hoces istih , se ovo sve i desava bosnjacima , za malo para i vlasti mater i djecu prodaju.
Bravo Keno nek si napustio drvosjecu i presao u stranku koja je jedina uz SBIH pokazala da ima obraz i da drzi do rijeci a CUM Kosevo nek bude spreman jer pitanje je trenuyka kad ce propali Niksic gore da zavrsi
Hahahaha.....Fujdoòooooo
Ko je sad nes? Ja koliko je ovih stranaka Allahu dragi. Meni licno kad se covjek u Bosni deklarise po strankama je isto kao lezihljebovici,prevaranti,lazovi,varalice,LOPOVI itd.......
Kakav izdajnik! Fudo ga politicki stvorio, dao mu da bude nositelu liste i na racun Fudinog imena prosao u parlament. Nije mi jasno kako se predsjednici stranaka okruze ovakvim pijavicama i nelojalnim protuhama bez zrna integriteta.
Ovo SDA KUPUJE i trpa u buduće KOALICIONE PARTNERE !!! ŠANERSKA posla onog Bakira I. !!!
Gledao sam Kasumovica neki dan na Face kod Senada i imam pohvalu ali i zamjerku.Pohvala je što je rekao ko je kriv što RS finansiraju građani Federacije je je Zlatko Lagumđija dok je bio u vlasti prije 10 i više godina to isporučio Dodiku na tanjir,a Lagumđija je znao kakve će to posljedice donijeti na gore i isto se ponaša sad Konakovic koji sve daje Dodiku i Čovicu.A zamjerka FUDI što kaže da je sve povjerovao Draganu Čovicu i da je čovjek sve u pravu.
Ja mislio ljetni prelazni počinje u junu, sad bi trebo smrc da reaguje..
Zamisli das svoje ime stranci pa to ni TITO nije radio , i on normalan i posten ma nemojte me z..ebavat . .
Koji kriminalci i lopovi..za novac bi prodali i rođenu mater.