{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Keep updating

Klix.ba
12.12.2002. u 01:37
0
1
Keep updating
0
Keep updating
Brzina kojom se danas tehnologija na Internetu razvija je izuzetno velika, a Sarajevo-X.com se trudi biti u korak sa svim svjetskim trendovima IT industrije. S obzirom da neki od naših posjetitelja imaju problema sa pregledanjem sadržaja na našem sajtu, odlučili smo priskočiti u pomoć. Naš je zaključak kako najviše problema stvaraju zastarjele verzije browsera i nedostatak određenih plug-inova...
Više od 470 miliona korisnika Interneta danas koriste Macromedia Flash Player kako bi bili u mogućnosti gledati sadržaje koji su kreirani pomoću Macromedia Flash softwareskog alata. Trenutno, više od 98,3% svih web-korisnika imaju Macromedia Flash Player instaliran na svojim računarima. Pored Flash-a, izuzetno popularan je i Macromedia Shockwave Player, pomoću kojeg možete igrati multimedijalne igrice, koristiti interaktivne aplikacije za učenje, uz upotrebu 3D tehnologija.

Za optimalno surfanje na Sarajevo-X.com preporučujemo MS Internet Explorer 6.0, te Macromedia Flash Player 6.0. IE 6.0 možete besplatno downloadovati ovdje, a Flash 6.0 ovdje.
Iskreno se nadamo da će Vam ovi linkovi pomoći, i da ubuduće nećete imati problema surfajući našim stranicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: