BiH
0

Kebu u Fojnici posjetili Inzko, Moore i Budimir

FENA
Visoki predstavnik Valentin Inzko, njegov zamjenik Roderick Moore i predsjednik Federacije BiH Živko Budimir posjetili su danas potpredsjednika FBiH Mirsada Kebu koji se nakon nedavnog operativnog zahvata nalazi na rehabilitaciji u Fojnici.

Kako se navodi u saopćenju iz Kabineta potpredsjednika FBiH, gosti su nakon razgovora izrazili zadovoljstvo što postoperativni tretman i oporavak teku uspješno, uz konstataciju da su sigurni da će se Kebo vrlo brzo vratiti svojim redovnim radnim zadacima.

Potpredsjednik FBiH je zahvalio na prijateljskoj posjeti, dodavši da će nakon povratka u Sarajevo, "svim svojim bićem" raditi na ideji Bosne i Hercegovine, države slobodnih i ravnopravnih ljudi, države u kojoj će vladati povjerenje među narodima i građanima.

“BiH mora otvoriti perspektive mladim ljudima koji bi ovdje trebali da grade svoju budućnost. Vjerujem u evropske integracije, u BiH 21. stoljeća i koliko bude u mojoj moći, tome cilju ću se posvetiti u nastavku moje političke karijere”, kazao je potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo.