{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kebo održao obećanje dato porodici pokojnog Denisa Mrnjavca

F
16.6.2008. u 12:04
0
0
Kebo održao obećanje dato porodici pokojnog Denisa Mrnjavca
0
Kebo održao obećanje dato porodici pokojnog Denisa Mrnjavca
Prisustvujući sprovodu pokojnog Denisa Mrnjavca, potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo obećao je Denisovoj majci Ani i porodici Mrnjavac da će se maksimalno angažirati kako bi se u najkraćem roku iznašla sredstva i asfaltirao put Boljkovići - Groblje u općini Kiseljak.
Riječ je o putu koji vodi do mjesta gdje je ukopan pokojni Denis. Kebo je preuzeo ovu obavezu jer je želio da ispuni običnu, jednostavnu ljudsku želju, da porodica i prijatelji mogu bez problema stići na vječno prebivalište Denisa Mrnjavca i odati mu dužnu poštu.

Ova obaveza prema porodici Mrnjavac je danas ispunjena.

Naime, nakon što su 9. juna na radnom sastanku u kabinetu potpredsjednika FBiH dogovorene aktivnosti, uključujući i finansijsku konstrukciju, Sporazum o sufinanciranju rekonstrukcije puta Boljkovići - Groblje su potpisale sve ugovorne strane.

Ukupna finansijska vrijednost Sporazuma je 150.000 KM, a njegovi potpisnici su potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo kao svjedok/medijator, Federalno ministarstvo prometa i komunikacija, Direkcija za izgradnju cesta Kantona Sarajevo, Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, Grad Sarajevo, te Općina Kiseljak. Implementaciju projekta rekonstrukcije puta izvršiće Općina Kiseljak, saopćeno je danas iz kabineta potpredsjednika FBiH Mirsada Kebe.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: