{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kebo na otvaranju puta do groblja gdje je sahranjen Denis Mrnjavac

F
3.11.2008. u 18:06
0
0
Kebo na otvaranju puta do groblja gdje je sahranjen Denis Mrnjavac
0
Kebo na otvaranju puta do groblja gdje je sahranjen Denis Mrnjavac
Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo sutra će posjetiti Kiseljak i susrest se sa načelnikom Općine Mladenom Ramljakom.
Razlog Kebine posjete Kiseljaku, kako se navodi u saopćenju iz njegova kabineta, je zvanično otvaranje puta prema groblju "Boljkovići“, u Lepenici, gdje je sahranjen pokojni Denis Mrnjavac.

- Prisustvujući Denisovom sprovodu, potpredsjednik Kebo je obećao porodici Mrnjavac da će se maksimalno angažirati kako bi se u najkraćem roku iznašla sredstva i asfaltirao put Boljkovići - Groblje u općini Kiseljak. Kebo je preuzeo ovu obavezu jer je želio da ispuni običnu, jednostavnu ljudsku želju i da porodica i prijatelji mogu bez problema stići na vječno prebivalište Denisa Mrnjavca i odati mu dužnu poštu - kaže se u saopćenju.

Ukupna finansijska vrijednost sporazuma o izgradnji navedenog puta je 150.000 KM. Implementaciju projekta rekonstrukcije puta izvršila je općina Kiseljak.

Potpredsjednik FBiH, će kako se navodi u saopćenju iz njegova kabineta, sutra u 12.45 sati položiti vijenac na grob i odati dužnu poštu tragično nastradalom Denisu Mrnjavcu, učeniku ubijenom u sarajevskom tramvaju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: