|

Kasumović o Šepićevoj ponudi: Kasno je za razgovor, sastanka nije bilo niti će biti

Kasumović o Šepićevoj ponudi: Kasno je za razgovor, sastanka nije bilo niti će biti
142
Klix.ba
18.4.2019. u 13:57
30
komentara
142

dijeljenja
Kasumović o Šepićevoj ponudi: Kasno je za razgovor, sastanka nije bilo niti će biti Fuad Kasumović (Foto: N. G./Klix.ba)
Nakon što je predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić u jutarnjoj emisiji BHRT-a najavio razgovor s Fuadom Kasumovićem, u izjavi za Klix.ba Kasumović je kazao da sastanka nije bilo niti će ga biti.
Kasumović je kazao kako se trenutno nalazi na svom radnom mjestu u Gradskoj upravi Zenice, da nije bilo sastanka sa Šepićem i da ga neće biti.

"Nisam više dio Nezavisnog bloka i to sam rekao. Veoma sam stabilan čovjek i kada to kažem, onda sam dobro odvagao", kazao je Kasumović.

U jednom dijelu intervjua Šepić je kazao da nemaju formalnu odluku od Kasumovića te da će učiniti sve da Kasumović bude dio nezavisnog bloka jer je jedan od najvažnijih ljudi. Međutim, Kasumović ističe da je kasno za sve to.

"Kasno je za sve to. Kongres održati u tajnosti, bez medija, se ne slaže s mojim vrijednostima demokratije. Sve to što je bilo nije ono kakav sam ja i to je završena priča", zaključio je Kasumović.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...