Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa braca Bosnjaci katolici
Gledaj ovog ede pičvajza cijeli zivot na budzetu a ne zna recenicu sastaviti..
Puljiću šta ti treba pa se uvlačiš u guzicu mamu ti j....Kad je se neko poklonio žrtvama Hrvatskim i zločinima nad Hrvatima? Znal iko nek kaže kad je ko? Ti i Čović ste isti lopovi naveliko kad vam treba nešto sve će te a naj manje se brinete o svom narodu. Fuuj
Lukavac je uvijek bio grad suživota.
Za razliku od efendije Kavazovica koji lobira za SDA i harami ljudima ako ne glasaju za nekog SDA ahbaba, kardinal Pljujic se pokazao kao ljudina naspram Kavazovica. Majke mi mile, ovo najozbiljnije mislim.
KLEROFASISTI....Rokanje koje smo imali izmedju sebe, dolazi i od VASEG nijeta 👆 HEBE MI SE ZA POPOVE, HODZE, FRATRE ili bilo koje druge '''velikodojstojnike''' GDJE SU PARE!?!?!?!
Gdje je puno vjere AGILNI su LOPOVI 👌😎😎😎