Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar protiv Čovića, moj biskupe? Nisi Hrvat :)
@ZeleneBeretke1992 ...zaustavi gradnju one nakaze od "križnog" puta u Stocu, bišope... pokaži ličnim primjerom kako se drugi štite od sebe
@ZeleneBeretke1992 Kardinal ide uskoro u penziju i zato ovakvi stavovi. Inače je po direktivi autohtonih hrvata vezano za situaciju u RS-u šuti 25 godina. U Sarajevu je naravno ugrožen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covic ce se jako naljutiti,Kardinale😊
Ja cim ovi popovi hodze krenu u politiku bjezi u bozju mater ,sta vi palamudite ,ko vam je vise ugrozen
Sve što je rekao kardinal su činjenice. A svi Bošnjaci koji se naslađuju imajte na umu da ste i vi krivi što Hrvati glasaju za Čovića. Da Hrvati znaju da ih vi svojim nećete preglasavati i birati predstavnika da bi davno Čović propao, a ovako se godonama ponavlja isti scenarij. Hrvati se drže Čovića iako znaju da je kriminalac jer se boje da Bošnjaci ne nametnu svoje kandidate što dovodi do optužbi i nepovjerenja. SVE JE TO ORKESTRIRANO IZ MASONSKIH SREDIŠTA KAO I 1993.
Zašto je Čović uz Dodika ? Zato što su po njegovom poimanju hrvati samo u Širokom i 5 kuća okolo ! Sve ostalo nisu hrvati. Kad je zadnji put Posavinu obišao ? Kad je bio u Krajini ?
Srbi su vas pobili i rastjerali, a Čović završava projekat. Nikad ni riječi protiv Čovića. Je li ga se to kardinal boji ili podržava ili šta?
Kako biskupe kad je Covic dobar habab sa dodikom cak mu ide i na dan rs 9.januara, onda se postavlja pitanje kako moze covic zastupati interese hrvata a suruje sa onima koji su uradili to sto navodite i sto je istina a ako se zna da su Hrvati zajedno sa Muslimanima protjerani i pobijeni iz rs samo zato sto su to sto jesu,zasto onda majku mu radite sa njima protiv svoje drzave..naravno ne svi
@stingerman A zašto vi optužujete Hrvate da su agresori dok se istodobno ubojice i genocidaši šetaju slobodni kao ptice. Uz to birate Komšića i time pridonosite mržnji i nepovjerenju?
puljicu neka se coviv distamcora od zlorada dodika i mirna bosna
Trebalo je govoriti o cijeloj BiH a ne samo o RS. Posvuda su problemi.
Ovaj prevrtljivac jedno priča u Sarajevu,drugo u Banjaluci a skroz treče u Vatikanu fuuuj licemjer
kako jadno da bosnjaci toliko idu da udarajau na hrvate i srbe ono podmuklo a zele bosnu za sebe samo ko nevidi taj je slep drzimo se zajedno Hrvati i Srbi.
@Mate111 Izgradite ljudima kuće koje ste popalili pa možemo o tome pričat. Vi se želite izdvojiti iz BiH mi ne želimo jer smo još 1992.glasali za njenu neovisnost ali želimo da ona bude pravedna a ne da nam se biraju predstavnici.
Spominje li Kardinal možda kako su Hrvati iz RS i Srbi iz Hr mijenjali imovinu. Pa onda u BIH poništene sve razmjene, a u Hr nisu. Pa Srbi iz Hr ostali bez ičega, a Hrvati sa dvije imovine. Veoma hrišćanski prihvatili dar od Boga. Još dobili Hr papire, pa da se vrate... Blizu onog koga su prevarili...
@zgembou Za razliku od Hrvata u RSA, Srbi se u Hrvatsku itekako vraćaju posebno u ljetnim mjesecima. Susrećem ih i kod mene u Splitu i nemam ništa protiv ljudi ako su normalni i pošteni iako ih je moj otac gledao preko nišana.
Mislim da bi ovo trebao biti stav svakog normalnog čovjeka.
Bosnje odjebaus Zna se ko je pravio ovu zemlju mi hrvati i srbi a vi stemanipulatori
Ok kardinal prica samo o katolicima i to onim u RS-u. Al' situacija nije nista bolja ni za druge i na drugim podrucjima. BiH nije ni minimum odradila za raseljene, dovoljno je provozati se zemljom i vidi se jako puno napustenih kuca i sela na svakom koraku of Save do Neuma. Svima je trebalo obonoviti imovinu bez ikakvih uslova.
Poz iz prelepog Sirokog Sam slozno Covke Dodo
@JOZO31-di je to selo?
Samo cu reci POzdrav za Covica i Dodika uskoro sloboda
@JOZO31 U RS-u ste već slobodni jer vas tamo više nema. Inače, potpuno ste slobodni, imate putovnice, pa idite iz zemlje koju ne volite u onu koju volite. Na granici svakako očistite opanke, da ne iznosite bosansku zemlju!
@Mate111 Ako se nastavite družiti s tim genocidašima možete se pozdraviti s podrškom iz Zg. Ovo ti govorim kao Hrvat. Moj je otac pucao na te krvoloke s kojima vi danas šurujete. Nesuglasice s Bošnjacima nisu rqzlog da se ljubakate s tim genocidašima koji su žive ljude spaljivali po Višegradu. SRAM VAS BILO