Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako isto i u Zagrebu, Berlinu, Beču,..
Svaka stoka ima pastira!
U Becu Zagrebu.. Imas respiratore sa dva klipa... A kod nas sa jednim...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne zna se ko je dosadniji.Dodik, Bakir ili Corona..
Corona ce proci nekada...
@Arvizu korona barem ima razlog da nas sjebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dva mjeseca "izolacije" u svojoj kyci stanu bio je "ispit" za sve ljude "Svijeta". Imali smo hrane nismo bili gladni "muza ,zenu,djecu" pored sebe. Sve "to" smo pretvorili u "dramu". Opet "pricali" kako nista ne valja.pricali da su ovi i oni lopovi. Zar muslimo da "kaznjeni" od ONOGA sto je sve stvorio necemo "biti ". Pohrlili u "parkove" u ljetne baste da budemo "videni".
Koliko ste smorili s ovim virusom, a ponovo ste poceli... ne citam vise nista, niti gledam vijesti do daljnjeg.
Zbog ove stoke neodgovorne svi cemo ispastati sve vise ce biti zarazenih svakim danom ako se ovo nepromijeni narod isto ovce svoje pa svoje
Pa naravno da ga nema jer da ga ima svi biga fasovali. Glupi mediji i dalje sire kao neku paniku haj odjebite vise
Bio jucer u seheru, ne *ebe niko zivu silu, sve normalno radi hehe
Bila matura pa roditelji sjeli malo
i zbog ovakog copora cobana vlast ce jedva docekati da opet uvede vanredne mjere i zatvori nas silom u kuce i stanove...50% ovih setaca su scc cevap vikendasi!!
Cerkezu ,nosajti masku na +40 pa da te vidim kako rwzmisljas! Bolje da se svi preko ljeta zarazimo nego da cekamo jesen i zimu pa onda covid19+gripa= jos fatalnija kombinacija!!!!!!
bravoooo
Eno kod komsije na trećem spratu se smirilo tek nakon dolaska policije, vidjela žena na ovim slikama kako se komšija šeta sa ljubavnicom
Koga zaboli? Gorivo svake sedmice skuplje 5kf sto o tome ne prrrdite koliko o ovome?
PRESTANITE VEC JEDNOM MALTRETIRATI I SMARATI LJUDE KOJI NA -OTVORENOM- NEMAJU MASKE! Svaki članak svih portala i novina pominje kako ljudi setaju bez maski, jeste li vi normalni nece neko hodat gradom, parkom ili planinom sa maskom na ustima. Prvo sto nije naredjeno tako, drugo sto nije logicno, prestanite vise smarati s tom pricom!
@bromazepam123 ... Ona plavka na 7. slici, bogami, nosi. Ferhadijom. Doduse, na jabuchici. :|
@BH_Faraon pa nek nosi ako smatra da treba, mozda je ona bolesna ili prehladjena ili stagod ali bitno je da to NIJE OBAVEZA i bitno je da prestanu novinari i fotografi uhoditi ljude po gradu i prebacivati krivicu sto ne nose maske na otvorenom.
Pa kad imamo respiratora ko kise,ko god kupi 5-cu cevapa zamotaju mu i jedan respirator
Pa ja hoce da narod pere ruke i krije se u kuci, a da vlada pere novac. Dobar bizniz model iskreno
Mrshhhhhh klix