{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kanzyani u Mostaru krajem februara

13.1.2003. u 18:53
0
0
Kanzyani u Mostaru krajem februara
0
Kanzyani u Mostaru krajem februara
Zadnji dan mjeseca februara u Mostaru će gostovati jedan od najboljih slovenačkih dj-eva, i zasigurno evropska techno-zvijezda u usponu - Valentino Kanzyani. Mjesto dešavanja je club Picadilly, a pored njega nastupiće i mostarski OTHERWORLD DJ-i Mika i Narcis jr., potpomognuti Aramisom B. (aka Ari:), osnivačem sarajevskog INPUT-MUSICa.
Valentino Kanzyani publici je postao poznat kao glavni čovjek najpoznatijeg slovenačkog kluba Ambasada Gavioli. Zajedno sa UMEKom 2000.godine osniva label RECYCLED LOOPS i napušta Ambasadu, i posvećuje se DJ-ingu i produkciji. Kanzyani je tokom svoje karijere svirao sa svim većim imenima svjetske techno-scene, nastupajući širom Evrope, Australije, Japana, Brazila, ...itd. Sarajlije ga pamte po fenomenalnom nastupu na prvom IMPULS partyju, na kojem je nastupao uz beogradske Teenage Techno Punks-e.

Iza mostarske organizacije OTHERWORLD stoje spomenuti DJ-i Mika i Narcis jr., a iza sebe imaju dva veća partyja; Umek 06/12/2002 i novogodišnji 2003. party sa Brendom Russell.

iNFO:
28.02.2003.
Mostar
Club Picadilly

Valentino Kanzyani (SLO)
Aramis B aka Ari
Mika
Narcis Jr.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: