{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila

F
13.4.2008. u 18:35
0
0
Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila
0
Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo utvrdio da će se 18. redovna radna sjednica Skupštine Kantona održati u četvrtak 24. aprila.
Kako je utvrđeno, poslanici Skupštine KS će na toj sjednici, između ostalog razmatrati Prijedlog akcionog plana za implementaciju Strategije protiv maloljetničkog prijestupništva za BiH u Kantonu Sarajevo, Nacrt zakona o proglašenju žalosti u Kantonu Sarajevo, Analizu o ekonomskoj i ekološkoj opravdanosti dodjele koncesija za sedam privrednih subjekata, te Prijedlog odluke o potvrđivanju Programa obilježavanja Dana Kantona Sarajevo od 02. do 09. maja 2008. godine,

Na dnevnom redu će biti i Nacrt prostornog plana područja posebnog obilježja zaštićeni pejzaž „Bijambare“, Izvještaj Komisije za praćenje realizacije Akcije Vlade Kantona Sarajevo „Dnevnica-e za Srebrenicu“, kao i Prijedlog teksta Sporazuma o saradnji između Kantona Sarajevo i Istarske županije.

Na istoj sjednici bit će razmatrani i izvještaji o radu za 2007. i programi rada za 2008. godinu 14 javnih ustanova iz oblasti rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica.

S obzirom da je usaglašen izuzetno obiman dnevni red, Kolegij Skupštine KS najavio je mogućnost održavanja dvodnevnog zasjedanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: