{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila

F
13.4.2008. u 18:35
0
0
Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila
0
Kanton Sarajevo: Sjednica Skupštine 24. aprila
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo utvrdio da će se 18. redovna radna sjednica Skupštine Kantona održati u četvrtak 24. aprila.
Kako je utvrđeno, poslanici Skupštine KS će na toj sjednici, između ostalog razmatrati Prijedlog akcionog plana za implementaciju Strategije protiv maloljetničkog prijestupništva za BiH u Kantonu Sarajevo, Nacrt zakona o proglašenju žalosti u Kantonu Sarajevo, Analizu o ekonomskoj i ekološkoj opravdanosti dodjele koncesija za sedam privrednih subjekata, te Prijedlog odluke o potvrđivanju Programa obilježavanja Dana Kantona Sarajevo od 02. do 09. maja 2008. godine,

Na dnevnom redu će biti i Nacrt prostornog plana područja posebnog obilježja zaštićeni pejzaž „Bijambare“, Izvještaj Komisije za praćenje realizacije Akcije Vlade Kantona Sarajevo „Dnevnica-e za Srebrenicu“, kao i Prijedlog teksta Sporazuma o saradnji između Kantona Sarajevo i Istarske županije.

Na istoj sjednici bit će razmatrani i izvještaji o radu za 2007. i programi rada za 2008. godinu 14 javnih ustanova iz oblasti rada, socijalne politike, raseljenih lica i izbjeglica.

S obzirom da je usaglašen izuzetno obiman dnevni red, Kolegij Skupštine KS najavio je mogućnost održavanja dvodnevnog zasjedanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: