Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro oni mogu srat kraj ovoliko eurokrema..
varta zastava u Srcu axaxaxaxa
SDA banditi su upropastili prava boraca koji su branili svoje domove od srbočetničkog agresora. Lideri u funkciji napretka države za razna pitanja kao što su Sarajlić, Zukić, Kukić, Bunjo, Šaja, Fako i još milion takvih koriste svoje ovlasti na brutalan i bahat način. Ljudima tjeraju strah u kosti i prijete. Izazivaju napetost i ne povjerenje a zatim prodaju radna mjesta i manipulišu tenderskim ugovorima. Banda!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Armija BH 92'-96 je za ovu sada "Armiju" NATO! :) :)
ako si bio borac onda si svoje zdravlje poklonio trezorašima i podrumašima a to su oni koji se obično izdaju kao Velikeee patriote. 99% ih nije ni bilo u trezoru već vani negdje gdje su prikupljali "donacije" za Bosnu i gladne. Zaradili su bogatstva na nama a i dalje vladaju jer nameću ideale nacijonalizma i religije. To je recept za silovanje naroda.
jasta je.. ne lupaj.. vjerovatno nemas vise od 10 godina, jer da imas znao bi da je armija bih bila karina od vojske
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pa nema Tite da vam da sve ,sad em ne vrijedite nista ,em ste niko i nista,samo prosipanje para bezveze
jarane, ovo nije ni v od vojske koja je bila prije rata, u Onoj Vosjci se znalo kako ko šta smije itd. a sad price kruze vojnici odgovaraju komadantima i sl.
nikad mi neće biti jasno kad lažete zašto lažete i kome su te laži potrebne
poserem se na OSBiH.
I obrisem guzicu s zastavom koju je nacrtao nadrogirani stranac Nego kad ce pasti novi helikopter? Kako ide kradja delova sa vozila? Kad ste zadnji put ukrali oruzje?
Isto EU-snage sa ovim dejtonkama na ramenima. A vole i EUrokrem da jedu, izgleda.
Ja sam još juče reko da se ne mogu ovoj državi naibretit.
I u ovakvim uslovima,hvala Bogu pa nas ima ko i da brani.
Skupina uhljebasa nedivoljno glupih za savjetnika ministra zavrsila u osbih ne lici na vojnika
Bio sam pripadnik osBiH i znam sve, kad si na straži za doručak narezak popola sa kolegom, nema dovoljno kruha, kupatila i spavaone nezna se šta je gore, plata u kurcu, ljudi kupuju čizme, a ovamo se prikazuje sve bajno, ni blizu toga nije
Kolike su plate ?
Hahha fine su im plate cim nece da ti odg. a licno znam momke sve preko stele uletilo da se prikopcaju na budzet ... Pa u vojsci ste a ne u Hotelu i ja sam je sluzio DZABA jarane nije me niko ni pitao kamo li platio ;-)
bolji im smjestaj nego u pola hotela u kojima sam bila
U kojim si ti to hotelima onda boravila
Da nisu moteli sa posebnim uslugama :D
Joj nisam znao da me ovako maze vojska BiH
Četnički agresor, sa idejom velike srbije, je sa ukradenom jna oporemom, oružjem i oruđem pokušao da eliminiše sve one koji ne pripadaju ideji čiste velike srbije pa je napao ostatale nacije i religije na prostoru bivše jugoslavije. Ordenje su dobivali na osnovu ubijenih civila, žena i djece, gađajući ih sa okolnih brda snajperima, tenkovima, topovma, vbr-ovima, avionima itd...
@Detritus Realno to nije istina nego neutemeljena bajka koja se provlačila putem radio talasa i tako pokušavala da motiviše zbunjene odrede boraca koji su hvatani po Beogradu i ostatku Srbije te na silu dovoženi na ratište BiH. Ta spika ne prolaziviše ni kod babe Sose... ksssss kssss
@Detritus Mora da si i ti jedan od onih što su ušićarili koju markicu i ordenčić za maltretiranje staraca pa tako u svome životu imalo trenutak slave i osjećao se kao pravi junaci bez a.
Nedao Bog da nas neko napadne ovi uhljebljeni pilici bi se razbjezali po logistici ili dezertirali a sirotinja bi opet ginula ... Ovo sve je primljeno preko stela 100 % samo da je na budzet !!
da sam ja imao ovakve uslove kad sam sluzio...
Bajka izgleda. Fotograf je trebao da slika spavaone sa po 20 kreveta i one cucavce gdje seru obicni vajnici, memli kupaonice. Bolje ba da napravite clanak kako su vojnici sa zavrsenim fakultetima napustili vojsku jer ne mogu napredovati od ovih oficirskih sinova. de malo udjite u srz problema idioti...