Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ucite njemacki djeco
Po bosnji se to zove i austrijiski
!!!!!! U KŠC na Stupu u Sarajevu bošnjačka djeca uče hrvatski jezik i u knjižicama im stoji Hrvatski jezik, a ovi dušebrižnici spašavaju Bosanski jezik u Konjević Polju. Treba i to, ali to jasno pokazuje da se to radi kuhanja sa RSom, jer bi valjda prvo trebalo počistiti u svojoj avliji.!!!!!!
Ucite svinjski
Dok god se odobravaju sredstva,odobrava se i dugogodišnje istovjetno stanje.
Ma nema tu neke razllike jer posle druge popijene pive jezik oteza i pocne petljati pa tako se sa Bosanskog predje na Srpski
Kad ljubav prema otadžbini zamre, onda i država mora umrijeti 😝😔
SDP je zlo siri laz i propagandu !!!!
Poturice su toliko smesne da se njima cak i Mujo i Haso smeju
Sve je to srpski ljudi moji
S'markom ili bez marke, laho je naućiti bošnjočki ha saulišu srpski!!!
Budjetnije nije donesen od novih stranaka, taj isti je postavljen od Ministra finansija KS Jasmina Halebića i premijera KS Adema Zollja. Ciji su oni trkaci?, a
Bosanski ili bosnjacki?????Poturice ne znaju jesu li posle ili dosle.Rvatu uce rvacki,Srbi srpski a bh palestinci u defektu.
Daj Bože rata...samo to Boga molim!!
Da vam se nahebemo mame đikanske!!
@JohnDer znamo mi da ti obrezani jedva cekas da se razneses negdje,kao i ostatak tvoje poturcene brace
KAKAV JE TO BOSANSKI JEZIK .EBO VAS ON????!!!!!
Neviđeno puno đikanskih komentara..jos od kada se portal preimenovao u klix portal. Vlasi, vase spinovanje koje je veoma moguće preporuka od Vučića , jer on ima milon svojih vrijednih botova neće vam pomoći. Zapamtite, ako pokrenete lavinu a sve su prilike da hoćete. Onda ide oko za oko, krv za krv, smrt za smrt. Samo zapamtite, nije vam ovo '92 godina!!
Jesi zajeban.😂😂😂😂
Bio u ratu a sad cu biti 100 puta gori!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)