{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kadrovske promjene u Graničnoj policiji BiH

F
15.4.2009. u 14:47
0
1
Kadrovske promjene u Graničnoj policiji BiH
0
Kadrovske promjene u Graničnoj policiji BiH
Kadrovske promjene u Jedinici Granične policije Trebinje isključivo su posljedica narušenih međuljudskih odnosa, navedeno je u saopćenju Granične policije BiH.
Rješenjem direktora Granične policije BiH Vinka Dumančića, od 15. aprila, na radno mjesto komandira u ovoj jedinici, raspoređen je Slobodan Krstić. Dužnost pomoćnika komandira za istrage JGP Trebinje obavljat će Milenko Kujundžić dok će poslove pomoćnika komandira za operacije i organizaciju u ovoj jedinici preuzeti Emir Tanović.

Dosadašnji komandir JGP Trebinje Radoslav Čičković raspoređen je na radno mjesto pomoćnika načelnika za operacije i organizaciju Terenskog ureda Istok u Višegradu.

Zoran Andrić koji je bio pomoćnik komandira za istrage u JGP Trebinje od danas će raditi na poslovima inspektora za kontrolu prelaska državne granice u Čapljini, a pomoćnik komandira za operacije i organizaciju JGP Trebinje Adem Salčin preraspoređen je na dužnost pomoćnika komandira za operacije i organizaciju u Jedinici Granične policije Neum, saopćeno je iz Granične policije BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: