Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najboljih profesora na Ekonomskom fakultetu!
Sandzaklija
Puno sreće gospodine!
Politika, političari hurci palci neradnici moraju biti plaćeni jedino po osnovu učinka, imate godišnje planove na osnovu ispunjenja dobiješ u tom postotku platu, pa dokad ćemo našim parama plaćati neradnike, znaju platu mjesečnu uzeti a ne znaju hurca uraditi za narod pa majmuni narod vas plaća da omogućite bolje uslove narodu a ne samo vlastitoj familiji
hocete, al u ku*cu. Ovo je treci svjetski rat svih uhljeba u borbi za vlast i guzovacu
Obradovalo me ime premijera. Pamrtna glava kojoj god stranci pripada, je pametna glava. Za razliku od glupaka, gdje god je on osta glupak. Neka je sa srecom nasem profesoru!
Kadrija je zensko ime
Konačno Tuzlak premijer! Bravo za izbor.
Ajd nek' je čovjek iz struke.
Imal kad da dode neki ljepši čovjek, pa sve nakaze do nakaze
Narod je rekao svoje zadnje izbore, to je da apsolutno vise ne vjeruje SDP-u i SBB-u u Tuzli. Nekaa, ubrzo ce sljedeci izbori kada idete u jednu jaku opoziciju. Uzivajte jos manje od 2 godine.
@fbUser1596733566 Cuj ne vjeruje SDP-u a Jasmin pobjedio u svakoj od 42 mjesne zajednice u Tuzli.
Vuce na christofera walkena... Kojeg su roditelji za nestasluk ...tukli peglom po licu
Jad i cemer. Odrodjeni od naroda, od vodjena kantona, od svakodnevne politike, od svakodnevnih problema. Samo da se uhljebe u fotelje i naredne 4 godine ce se samo inatit i rat vodit sa opozicijom.
Prelepo ! Ali i ružno ! Stidite se ! Čestitam !!!