Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko pricaju i ovom autoputu do sad ih se 10 moglo napraviti
Bakir je završio arhitekturu prije rata, dok mu je otac bio osuđenik komunističkog sistema (sigurno nije bilo lako) - pa hajde on može o ovoj temi govoriti realno. Ali Ismir Jusko, zvani Švabo, DIF-ovac i zaštitar baš i ne bi smio - upsss, pa da, on je ministar državnog Ministarstva saobraćaja i komunikacija ispred SBB-a. Ščepo hvala ti, Ščepo hvala ti ...
u zadnje cetiri -pet godina napravljeno dva kilometra,toliko o putu.......
Gdje je tu put Gradačac - Tuzla, najuže grlo u Bosni?
Ako je Parlament Federacije donio odluku da se ide preko Tuzle, šta onda ova dva bilmeza imaju razmatrati.
A ustiprača ništa, ha?
Trebala je preko Grahova.
Turska dalje pare da se pravi put preko Visegrada (Sandzak, Gorazde,...) Bosnjaci: daj pare i suti, mi cemo praviti put kuda mi hocemo !?
KAO LAFA NESTO RADE HAHAHAA
Ovo je dokaz kako se može zajednicki raditi. Politička prepucavanja ostaviti po strani, a interese građana staviti na prvo mjesto. Iskreno, put preko Tuzle i treba da bude prioritet broj jedan ali i Goražde treba da bude odmah nakon toga na listi prioriteta.
Obzirom da je sva proizvodnja i privreda propala i otisla u stecaj pa se na relaciji Sarajevo, Tuzla, Bijeljina i nejma sta prevoziti, a time da veliki broj stanovnistva Sarajeva i okolnih gradova zivi od uvoza i trgovine turskom robom pa bi svakako trebalo napraviti najkraci put prema Istambulu, a to je preko Gorazda ili Visegrada.
Hehehe ko lafo se oni nJešta pitaju đe će ić put...
bake objašnjava, ministar blehne ko tele u šarena vrata!
joj bolesnjaka ne znaju nista ni sakriti, ide na razgovor kod erdogana a vucic ce vec znati sta ovaj zeli da moze parirati tamo ....
Eto, dosada niko nije znao za ove ponuđene trase..
inace, ovo su dva emitentna stručnjaka u širem regionu
pogotovo difovac..
Odlicno. Od Beograda do granice sa Republikom Srpskom vojska ce tim autoputem dolaziti mnogo brze...
@071SA nikad bila nije, To ti je cak i Hag presudio.. To su vase jeftine zalopojke da bi se tjesili u 25% kalifata.. tu istu vojsku si mogao da vidis kako salutira 9tog januara ove godine u Banja Luci..Pogledaj malo bolje.. Preko granice gledam balije,i vjeruj baljo ta granica je mnogo veca nego granica kod Bratunca,Zvornika,Visegrada,Trebinja,Bijeljnine..
poznato mi ovo pred izbore gradimo puteve