BiH
0

Julianne Moore voli ljubiti djevojke na filmu

Klix.ba
Glumica <b>Julianne Moore</b> je <i>Sunday Mirrors M</i> magazinu otkrila kako više uživa u ljubavnim scenama sa glumicama, nego sa glumcima. U svom najnovijem filmu <i>The Hours</i>, koji je adaptacija knjige <b>Michaella Cunninghama</b> i u kojem također glume <b>Meryl Streep</b> i <b>Nicole Kidman</b>, Julianne se mora poljubiti sa glumačkom partnericom <b>Toni Collette</b>, a za magazin je izjavila da se nije morala posebno pripremati za tu scenu.

"Mirisala je jako lijepo. Kad ljubiš glumca ne znaš kako će on mirisati. Kad ljubiš djevojku, znaš da će ona mirisati dobro i da će to biti jedan mekan poljubac. Mislim da je svako iskusio jedan takav poljubac, bez obzira je li bio sa djevojkom ili sa muškarcem. Jedan veoma povezan i sexualan poljubac."

Međutim, Julianne, koja je majka dvoje djece, kaže da te ljubavne scene uopće nemaju veze sa stvarnim životom i da snimanje ljubavnih scena uopće nije sexy. "Niko na svijetu se ne seksa kao u filmovima. Ne radiš to na podu, ne radiš to na nogama, nemaš uvijek svu odjeću na sebi, niti sexy rublje… Kad bi neki muškarac ikada sa mene potrgao svu odjeću, mislim da bih ga ubila."

julianne-moore.com the hours – official site