Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan praznik Hanuka svim Jevrejima. Uživajte u ovim danima po vašim običajima.
Dok je rahmetli/pokojni Emerik Blum bio gradonacelnik Sarajevo je bilo u vrhu u svemu Ekonomija nikad nije bila jaca,a ni raja sretnija Sretna Hanuka nasim dragim sugradjanima i Jevrejima sirom svijeta
Zivjela Palestina.. Zemlju koju ste oteli narodu koji vas je ugostio...
Zadovoljstvo je bilo živjeti u Sarajevu dok je Mejtas bio pun raje Jevreja. Tad niko nije vodio brigu ko je koje vjere. Sad su fina raja ponovo zabrinuta. Od Jevreja se može naučiti mnogo toga o resilience i koliko su strpljenje i obrazovanje važni i za pojedinca i za narod. Sretan praznik!
Hanuka lesimha!