{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Javni poziv za evidentiranje subjekata

S
1.6.2011. u 15:30
0
0
Javni poziv za evidentiranje subjekata
0
Javni poziv za evidentiranje subjekata
U cilju provedbe Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju osoba sa invaliditetom ("Sl. Novine FBiH“ 9/10) Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine, objavljuje Javni poziv za evidentiranje subjekata.
Pozivaju se ustanove za profesionalnu rehabilitaciju koje obavljaju djelatnost iz člana 10 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, privredna društva za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, zaštitne radionice, osobe sa invaliditetom koji obavljaju samostalnu djelatnost i druge organizacije osoba sa invaliditetom koje zapošljavaju osobe sa invaliditetom da se evidentiraju kod Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine.

Obrazac za evidentiranje može se preuzeti u prostorijama Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom (ul. Vilsonovo šetalište br 10 – zgrada Federalnog Ministarstva rada i socijalne politike) ili sa web stranice Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom www.fprzoi.ba.

Popunjen obrazac za evidentiranje potrebno je dostaviti u roku 30 dana, od dana objavljivanja, elektronski, lično ili putem pošte na adresu:

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: